ΔΙΑΚΟΠΗ: Το περιβραχιόνιο του Κριστιάνο Ρονάλντο δημοπρατούνται προς πώληση

Σε μια σειρά από εκπληκτικά γεγονότα, το περιβραχιόνιο του καπετάνιου του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τεθεί σε ηλεκτρονική δημοπρασία από ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι τόσο διάσημος που οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν μπορεί να τεθεί σε δημοπρασία και θα διατηρήσει ένα σημαντικό ποσό. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Πορτογαλία τράβηξε 2-2 εναντίον της Σερβίας στο προκριματικό προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βελιγράδι.

Η πέντε φορές αμφιλεγόμενη αντίδραση του νικητή του Ballon d’Or δημιούργησε χάος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς του λήστεψαν τον νικηφόρο στόχο του.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του παιχνιδιού, ο Ρονάλντο πέταξε το περιβραχιόνιο του καπετάνιου του στο γήπεδο καθώς έφευγε απογοητευμένος προς το καμαρίνι. Τώρα, αυτό το περιβραχιόνιο δημοπρατείται στη Σερβία για να βοηθήσει να πληρώσει για την ιατρική περίθαλψη ενός μωρού.

Στην πραγματικότητα, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα κατάφερε να αποκτήσει το περιβραχιόνιο του CR7 και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα τεθούν σε χειρουργική επέμβαση για ένα αγόρι έξι μηνών με σπονδυλική μυϊκή ατροφία.

Σύμφωνα με το Associated Press, το φιλανθρωπικό ίδρυμα έλαβε αυτό το πολύτιμο περιβραχιόνιο από έναν εργάτη του σταδίου. Προφανώς, το πήρε αφού το πέταξε ο Ρονάλντο και εισέβαλε στο τούνελ πριν το σφύριγμα πλήρους απασχόλησης.

Όπως αναφέρεται από το ίδρυμα, το μπλε περιβραχιόνιο με το κεφαλαίο γράμμα C σε λευκό θα εμφανιστεί σε ηλεκτρονική δημοπρασία για τρεις ημέρες. Σε τελική ανάλυση, μπορούμε να πούμε ότι οι κακίες της πορτογαλικής διεθνούς έχουν καρποφορήσει.