Διέρρευσε: Αποκαλύφθηκε το εκτός της Βαρκελώνης κιτ για τη σεζόν 2022-23

Οι Μπλαουγκράνα θα παίξουν με κίτρινα πουκάμισα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους την επόμενη σεζόν.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το κιτ εκτός αποστολής της Βαρκελώνης για την εκστρατεία 2022-23 έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

Οι Μπλαουγκράνα άρχισαν να πουλάνε τα κιτ τους για την επόμενη σεζόν πριν μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, από τώρα, δεν έχει υπάρξει επίσημη κυκλοφορία του δεύτερου κιτ τους για τη σεζόν.

Η διάσημη ιστοσελίδα ποδοσφαιρικών πουκάμισων Footy Τίτλοι διέρρευσε την πρώτη φωτογραφία του νέου εκτός δρόμου κιτ Barca την Πέμπτη.

Η νέα σχεδίαση της Nike έχει ένα χρυσό χρώμα βάσης με σκούρα navy λογότυπα. Εκτός από τη μοντέρνα εμφάνισή του, το κιτ μοιάζει επίσης με τα κιτ της Βαρκελώνης των αρχών της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κιτ αποτελεί φόρο τιμής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 στη Βαρκελώνη, με σύνθημα: «Η φλόγα είναι ακόμα ζωντανή». Τα χρυσά μετάλλια στο καλοκαιρινό τουρνουά έχουν εμπνεύσει το σχέδιο των μανικιών της μπλούζας και το χρυσό του χρώμα.

Η Barca θα φορέσει το πουκάμισο την επόμενη σεζόν εν μέσω της δύσκολης οικονομικής και αθλητικής τους κατάστασης. Μετά την αποχώρηση του Λάιονελ Μέσι το περασμένο καλοκαίρι, οι Καταλανοί απέλυσαν τον Ρόναλντ Κόμαν στα μέσα της σεζόν για να τον αντικαταστήσουν με τον Τσάβι Χερνάντεζ.

Οι Μπλαουγκράνα έχουν δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης κάτω από τον πρώην μέσο. Ωστόσο, τα οικονομικά τους προβλήματα έχουν καταστήσει δύσκολο για αυτούς να πραγματοποιήσουν τις επιθυμητές μεταφορές τους αυτό το καλοκαίρι.

Μια κίνηση για τον Robert Lewandowski είναι φαινομενικά ο κύριος στόχος του Barca στο τρέχον παράθυρο μεταφοράς. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να πουλήσουν την Frenkie de Jong για να μαζέψουν αρκετά κεφάλαια για τις καλοκαιρινές τους δαπάνες.