Διάσημος διευθυντής της Νότιας Αμερικής θα μπορούσε να αφήσει το κλαμπ

Τεράστια νέα που θα μπορούσαν να ταρακουνήσουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στην επόμενη αγορά καθώς ένας διάσημος προπονητής της Νότιας Αμερικής μπορεί να φύγει από την τρέχουσα ομάδα του.

Ένας από τους πιο διακεκριμένους μάνατζερ της Νότιας Αμερικής φαίνεται αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά από μια άγρια επιτυχημένη πορεία. Μιλάμε για τον Μαρσέλο Γκαλάρντο, τον τρέχοντα διευθυντή του ποταμού Πλέιτ. Ο άνθρωπος που κέρδισε μια πληθώρα τίτλων στην Αργεντινή μπορεί τελικά να είναι στο δρόμο του για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να συνεχίσει την ήδη λαμπρή καριέρα του. Με την τωρινή του ομάδα, ο άνθρωπος έχει ήδη κερδίσει δύο τίτλους Κόπα Λιμπερταντόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Επιπλέον, έχει ήδη κερδίσει ένα σημαντικό αριθμό εγχώριων τίτλων για να τον κάνει έναν από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής. Όλοι περιμέναμε από αυτόν να πάρει την απόφαση να προπονήσει στην Ευρώπη και φαίνεται ότι ήρθε επιτέλους η ώρα. Δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαίωση για το πού θα επιλέξει να μετακινηθεί αφού φύγει από το Ρίβερ Πλέιτ. Ωστόσο, υπάρχει ήδη μια μεγάλη φήμη ότι πρόκειται να φύγει από το River Plate και να κάνει αυτό το επόμενο βήμα.

Ποια ομάδα ή εθνική ομάδα θα του ταίριαζε καλύτερα;

Αυτή είναι μια εντελώς βασισμένη στη γνώμη άποψη για το μέλλον του Μαρτσέλο Γκαλάρντο. Ο άνθρωπος πρέπει πρώτα να πάει σε ένα κλαμπ στο οποίο δεν έχει πολλή πίεση. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παίζεται με εντελώς διαφορετική ταχύτητα από ό, τι στη Νότια Αμερική. Αν πάει κατευθείαν σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ του κόσμου, μπορεί να υπάρχει μια πιθανότητα να μην τα καταφέρει αμέσως. Ίσως η μετάβαση στη γαλλική Ligue 1 είναι μια καλή πρώτη επιλογή γι ‘αυτόν. Αφού εξοικειωθεί περισσότερο με το επίπεδο του ανταγωνισμού, τότε μπορεί να αρχίσει να σκέφτεται μεγαλύτερο.

Αν ένα κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης (για παράδειγμα) προσπαθήσει να τον υπογράψει μετά την αναχώρηση του Ζιντάν, ο Γκαλάρντο μπορεί να υποκύψει στην πίεση κατά την πρώτη του σεζόν. Αλλά και πάλι, μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους μάνατζερ στην ιστορία της χώρας του, ο οποίος μόλις και μετά βίας αρχίζει την επαγγελματική του καριέρα. Ποιος ξέρει πόση επιτυχία θα έχει στην Ευρώπη. Το ESPN ανέφερε την πιο πρόσφατη συνέντευξη Τύπου όπου προσφέρει μια ασαφή απάντηση για το μέλλον του.