«Δεν υπάρχει χαρά» — Ο Tuchel αντιδρά στην κλήρωση της Τσέλσι εναντίον του Μπράιτον

Η Τσέλσι συνεχίσει την κακή λειτουργία των αγώνων στην Premier League, και Thomas Tuchel δεν φαίνεται αρκετά εντυπωσιασμένος.

Ο Thomas Tuchel εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κλήρωση της Τσέλσι εναντίον του Μπράιτον την Τρίτη το βράδυ. Αυτό το παιχνίδι φαίνεται ότι οι Blues δεν μπόρεσαν να κερδίσουν έναν αγώνα πρωταθλήματος για έκτη φορά στις τελευταίες επτά προσπάθειες τους.

Το γερμανικό αφεντικό δεν ήταν ευχαριστημένος από τις παραστάσεις των παικτών του στα χωράφια. Πίστευε ότι η πλευρά του φαινόταν να είναι κουρασμένη και δυστυχισμένη και έχει χάσει τον έλεγχο του τραπεζιού της Premier League.

Για την ακρίβεια, η Τσέλσι υστερεί 12 μονάδες πίσω από τους ηγέτες του πρωταθλήματος στο Μάντσεστερ Σίτι. Επιπλέον, η πλευρά του Pep Guardiola έχει ένα παιχνίδι στο χέρι για το πλεονέκτημά τους.

Μετά το παιχνίδι, ο Tuchel είπε στο BT Sport: «[Ακόμα] στην αντίδραση του στόχου [σκοράραμε], μπορείτε να δείτε ότι είμαστε κουρασμένοι. Είμαστε ανακουφισμένοι, αλλά δεν υπάρχει χαρά.»

«Φαίνονται κουρασμένοι, και είμαστε… Μπορείτε να δείτε ότι είμαστε ψυχικά κουρασμένοι. Χρειαζόμαστε μερικές μέρες ρεπό, δεν υπάρχει άλλη λύση».

Επιπλέον, ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Χακίμ Ζίετς θεάθηκαν να διαφωνούν στο ημίχρονο. Σε αυτό το Tuchel σχολίασε: «Είναι φυσιολογικό να μιλούν [Ziyech & Lukaku], είναι φυσιολογικό να μην είναι ευχαριστημένοι».