Δεν υπάρχει θέση για τον Φερνάντες στην ομάδα των ονείρων του Σω

Ζητήθηκε από τον αριστερό να δημιουργήσει μια ομάδα από μια λίστα παικτών που έχει παίξει μαζί κατά τη διάρκεια της καριέρας του μέχρι τώρα.

Ο Luke Shaw έχει αφήσει έξω τους ομοίους του Bruno Fernandes και του Robin van Persie από την ομάδα των ονείρων του που αποτελείται μόνο από παίκτες που έχει παίξει μαζί του.

Ο Steven Gerrard και ο Frank Lampard, με τους οποίους έπαιξε για λίγο, έχασαν επίσης την ομάδα της Αγγλίας, όπως και ο Harry Kane.

Ο Shaw, ο οποίος εντάχθηκε στην Manchester United από το Southampton για μια αναφερόμενη £30 εκατομμύρια (€35 εκατομμύρια) πίσω στο 2014, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος στην πολύχρονη καριέρα του μέχρι τώρα.

«Για τον φύλακά μου… [παύσεις]… αυτό είναι δύσκολο γιατί έχω παίξει με μερικούς πολύ καλούς φύλακες. Θα μείνω με τον David [De Gea] στο γκολ», είπε σε ερωτήσεις και απαντήσεις για την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Στην άμυνα [παύσεις] αυτό είναι πραγματικά δύσκολο! [Γέλια] Πρέπει να βάλω τον εαυτό μου μέσα.

«Θα έχω δύο στο κέντρο — [Wayne] Rooney και [Paul] Pogba και στη συνέχεια ένα αριστερά… ένας επιθετικός. Φυσικά, έπαιξα με τον [Robin] van Persie και ήταν ένας απίστευτος τελικός, αλλά νομίζω ότι θα πω, επειδή είναι πάντα στην αριστερή πλευρά μαζί μου και μου αρέσει να τον έχω μπροστά μου, νομίζω ότι θα πρέπει να πω Rashy».