«Δεν καταλαβαίνεις;!» — Ο Τούσελ εξηγεί τον Βέρνερ αφηγείται

Ο μάνατζερ της Τσέλσι πιάστηκε από τα μικρόφωνα που αφηγούνταν τον Βέρνερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον.

Ο Thomas Tucel έχει παίξει την ηχογράφηση βίντεο με τον οποίο φώναζε στον Timo Werner εναντίον της Everton, επιμένοντας ότι απλά υπενθύμιζε στο Chelsea forward τον ρόλο του.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου της νίκης με 2-0 επί της Έβερτον τη Δευτέρα, ο Tucel πιάστηκε να φωνάζει: «Timo, Timo, για πόσο καιρό θα εξακολουθείτε να παίζετε στα αριστερά; Πρέπει να παίξετε στα δεξιά! Παίζεις στα αριστερά εδώ και ένα τέταρτο της ώρας. Δεν το καταλαβαίνεις;»

Το αφεντικό των Μπλουζ εθεάθη πάλι να φωνάζει στον Βέρνερ μετά το διάλειμμα για την τοποθέτησή του γύρω από τον Reece James.

«Ήταν πολύ άμεσο, και αυτή τη στιγμή χωρίς θεατές, πράγματα όπως αυτό μπορούν να βγουν εκεί έξω», εξήγησε ο Tucel όπως ανέφερε στο Goal.

«Ήμουν ενήμερος [για το βίντεο] επειδή οι άνθρωποι γύρω μου μου μου το έδειξαν.

«Θυμίσαμε στον Τίμο να επανενώσει τη θέση του στα δεξιά, επειδή ήταν στα αριστερά πάρα πολύ καιρό. Η αλλαγή θέσεων δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά θέλαμε τον Κάλουμ [Χάντσον-Οντόι] στα αριστερά και τον Τίμο στη δεξιά πλευρά για να τον διευκολύνουμε.

«Του υπενθυμίσαμε, αλλά δεν ήταν προσβολή ή επιθετική. Ήταν ευθύς.

«Ξέρω τι εννοείς, αλλά στο τέλος, αν σέβεται και δεν προσβάλλει ο ένας τον άλλον [είναι μια χαρά]. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους παίκτες να είναι απευθείας σε μένα και μερικές φορές στο περιθώριο, οι προπονητές βρίσκονται σε λειτουργία παιχνιδιού όπου τα πράγματα είναι άμεσα και πρέπει να είναι ξεκάθαρα.

«Μερικές φορές τα πράγματα δεν προφέρονται με τον πιο φιλικό ή ωραίο τρόπο. Συμφωνώ, αλλά εγώ και οι παίκτες είμαστε σε λειτουργία παιχνιδιού.

«Έχω την αίσθηση ότι κανείς δεν το παίρνει πολύ προσωπικά. Πρόκειται για τη διαβίβαση πληροφοριών. Αυτό είναι.»