«Δεν κάνει αρκετά» χτυπά ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς στο αστέρι του PSG

Ο επιθετικός του Μιλάνου πιστεύει ότι ο Kylian Mbappe πρέπει να εμφανίσει βελτιωμένες επιδόσεις για το PSG.

Ο Kylian Mbappe ξεκίνησε τη νέα σεζόν με εξαιρετικό στυλ. Ο Γάλλος συνέχισε το ρόλο του ως κρίσιμος παίκτης για την PSG καθώς ηγείται του τραπεζιού Ligue 1.

Ωστόσο, ο επιθετικός του Μιλάνου Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς πιστεύει ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο Μμπάπε.

«Τον αγαπώ, αλλά δεν κάνει αρκετά», είπε ο Ιμπραχίμοβιτς στην Telefoot. «Μπορεί να γίνει τόσο καλός αν μάθει να βλάπτει τον εαυτό του. Πρέπει να πάρει μια γεύση για το αίμα, να περπατήσει στη φωτιά.

«Περικυκλώστε τον εαυτό σας με εκείνους που λένε ότι δεν είστε αρκετά καλοί και θα είστε καλύτεροι.»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κοντά στην υπογραφή του Mappe αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο 22χρονος κατέληξε να μείνει στο Parc des Prince. Αρνήθηκε τις προσφορές της PSG για παράταση σύμβασης, εντείνοντας τις εικασίες γύρω από την πιθανή αναχώρησή του το χειμώνα.

Ο Ιμπραχίμοβιτς έπαιξε για το PSG μεταξύ 2012 και 2016, κερδίζοντας τέσσερις συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος. Η σουηδική επιθετικός πιστεύει ότι η πλευρά PSG ήταν ισχυρότερη από την τρέχουσα υπό Mauricio Pochettino.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι η PSG έχει καλύτερη ομάδα τώρα, ο 40χρονος απάντησε: «Όχι. Επειδή ήμασταν ομάδα. Σήμερα, αυτή δεν είναι ομάδα. Ίσως αργότερα. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, αλλά δεν είναι και οι καλύτεροι».

Η PSG θα συνεχίσει την εκστρατεία της στο Champions League με αγώνα εναντίον της RB Leipzig την Τετάρτη.