«Δεν θα υπάρχουν φίλοι» — Januzaj στην επανένωση του Man Utd

Έχοντας περάσει έξι χρόνια στο Old Trafford, ο Ισπανός ετοιμάζεται τώρα να πάει ενάντια στην πρώην ομάδα του στο Europa League.

Ο Αντνάν Γιανουζάι επιμένει ότι «δεν θα υπάρχουν φίλοι» όταν πάει στο γήπεδο για τη σύγκρουση του Europa League Round 32 της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη.

Ο Januzaj ξεκίνησε την καριέρα του στην Manchester United, κερδίζοντας προαγωγή στην ανώτερη ομάδα το 2013 μετά την ένταξή του στην ακαδημία νέων του συλλόγου σε ηλικία 16 ετών και ανέβηκε στις τάξεις.

Θεωρήθηκε μια λαμπρή προοπτική τότε, ο εξερευνητής ιδρύθηκε στην αρχή XI από τον Sir Alex Ferguson και έγινε τακτικός υπό τον David Moyes.

Ωστόσο, άρχισε σταδιακά να χάνει την εύνοια κάτω από τους επόμενους διαχειριστές και, μετά από μερικά ξόρκια δανείου μακριά, τελικά επέστρεψε στην πατρίδα του Ισπανία το 2017.

Ο 26χρονος ανυπομονεί για την επανένωσή του με τον Man United, αλλά δεν έχει επιπλέον κίνητρο να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

«Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν πόσο καλός είμαι, απλά πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου, να πάρω τα παιχνίδια μου και να είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε ο Januzaj στο ESPN.

«Είμαι πραγματικά ευτυχής να επιστρέψω εκεί, το κλαμπ που αγαπώ. Μόλις είμαι στο γήπεδο, δεν θα υπάρχουν φίλοι γιατί προφανώς παίζω για ένα άλλο κλαμπ τώρα και επίσης θέλω να κερδίσω το παιχνίδι.

«Θέλω να προχωρήσω με την ομάδα μου. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω εκεί για να δω τους ανθρώπους, αλλά μόλις βρεθώ στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν φίλοι».