Δεν θα υπάρξει ανάπαυση μεσοβδόμαδα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Γιουβέντους εναντίον της Σπέτσια, θα σας πούμε γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορέσει να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της μεσοβδόμαδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορέσει να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια ενός βασικού μεσοβδόμαδα φωτιστικού όπως η Γιουβέντους προοριζόταν για σήμερα. Οι Bianconeri δεν ήταν τόσο οξυδερκείς όσο περίμενε ο Andrea Pirlo σε οποιοδήποτε διαγωνισμό και ο Cristiano Ronaldo είναι αυτός που πρέπει να φέρει την ομάδα στους ώμους του. Αρχικά, η ιδέα του μάνατζερ ήταν να ξεκουραστεί το αστέρι σε σχετικά ευκολότερους αγώνες, όπως το σημερινό παιχνίδι εναντίον της Σπέτσια.

Ωστόσο, αυτό ήταν μια πιθανότητα μόνο εάν η Γιουβέντους μπορούσε να ηγηθεί του ανταγωνισμού με καλά αποτελέσματα. Λόγω των τελευταίων φτωχών επιδόσεων από την υπόλοιπη ομάδα, ο Κριστιάνο είναι αυτός που πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Αντί να ξεκουραστεί σήμερα εναντίον της Σπέτσια, ο Πορτογάλος παίκτης θα πρέπει να ξεκινήσει για να πάρει τρεις απαραίτητους πόντους στη Serie A. Juventus απλά δεν μπορεί να συνεχίσει να ρίχνει ευκαιρίες όπως αυτή του περασμένου Σαββατοκύριακου εναντίον της Hellas Verona.

Ο Ρονάλντο δεν μπορεί να κουβαλήσει τον Γιουβέντους μόνος του.

Από τους πέντε τελευταίους αγώνες της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφεραν να κερδίσουν μόνο έναν εναντίον του Κροτόνε. Παρόλο που ο Ρονάλντο είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie A, δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του. Αποκαλύψαμε προηγουμένως την απογοήτευση που βιώνει και πώς εξερματίζεται με μερικούς συμπατριώτες του μετά από κάθε αγώνα που δεν καταφέρνουν να κερδίσουν.

Αν οι συμπαίκτες του δεν αρχίσουν να δίνουν αποτελέσματα το συντομότερο δυνατόν, ο Κριστιάνο δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να φύγει από τη Γιουβέντους μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Υπάρχουν πολλοί άλλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που θα λάβουν τον Ρονάλντο με ανοιχτές αγκάλες αν αποφασίσει να φύγει από την Ιταλία. Ο σημερινός αγώνας εναντίον της Spezia θα είναι κρίσιμος για τους Bianconeri σε μια ήδη περίπλοκη σεζόν. Ο Κριστιάνο ηγείται της αρχικής σειράς με αρκετούς κορυφαίους παίκτες στο πλευρό του.