«Δεν είναι αυτό που θέλαμε» — ο Solskjaer θρηνεί για το αδιέξοδο του Σαουθάμπτον

Οι Red Devils έριξαν δύο πόντους ως τιμή για τις αδυναμίες τους την Κυριακή.

Ο Ole Gunnar Solskjaer είναι ικανοποιημένος με την Manchester United κερδίζει «ένα σημείο από μια χαμένη θέση» ενάντια στο Σαουθάμπτον, αλλά παραδέχεται ότι «δεν είναι αυτό που θέλαμε.»

Μια ατυχής τροπή των γεγονότων είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πηγαίνει πίσω με μισή ώρα στο Σεντ Μέρι, με τον Φρεντ να εκτρέπει την μπάλα στο ίδιο του το δίχτυ.

Ο ισοσταθμιστής ήρθε είκοσι λεπτά αργότερα όταν ο Mason Greenwood γύρισε σπίτι από κοντινή απόσταση για να κάνει δύο γκολ σε δύο παιχνίδια στη νέα εκστρατεία της Premier League.

Φαινόταν ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι θα κέρδιζαν το παιχνίδι, με τους Paul Pogba, Nemanja Matic και Greenwood να πλησιάζουν στο σκορ, αλλά απλά δεν είχαν την πρόθεση που είχαν επιδείξει στο 5-1 ξυλοδαρμό της Leeds United την περασμένη εβδομάδα και κρατήθηκαν σε ισοπαλία 1-1.

«Συνολικά, νομίζω ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να το κερδίσουμε και παίξαμε κάποια αξιοπρεπή ποδόσφαιρο κατά καιρούς. Στη συνέχεια, πάλι θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει, αλλά για μια πολύ καλή διάσωση από τον David [De Gea]», δήλωσε ο Solskjaer στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον αγώνα.

«Είναι ένα σημείο από μια χαμένη θέση, αλλά δεν είναι αυτό που θέλαμε.

«Ξεπεράσαμε την καταιγίδα στα πρώτα δύο ή τρία λεπτά μετά από μερικά set-plays, τότε παίξαμε και εμείς καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες από set-plays και όταν σκόραραν αυτό ήταν περισσότερο ή λιγότερο από το πουθενά.

«Είναι ένας πόντος από μια χαμένη θέση, αλλά εξακολουθούμε να θέλουμε δύο ακόμα σε κάθε παιχνίδι, αλλά τώρα έχει να κάνει με τη φυσική κατάσταση, μερικά άλλα θέματα που πρέπει να λύσουμε και στη συνέχεια θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Wolverhampton».