«Δεν έχει τίποτα να αποδείξει «Ο Luiz στηρίζει κάτω από τα πυρά Willian στην Άρσεναλ

Εν μέσω αγώνων για μορφή και συνέπεια, ο David Luiz υποστήριξε τον συμπατριώτη Willian να κάνει καλό για την Arsenal σε χρόνο μηδέν.

Ο David Luiz λέει ότι ο Willian δεν έχει τίποτα να αποδείξει παρά τους αγώνες του εκ των προτέρων από την μετακόμιση του στην Arsenal.

Οι Gunners υποτίθεται ότι έκλεβαν τους αντιπάλους τους όταν υπέγραψαν τον Βραζιλιάνο από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020.

Μετά από επτά χρόνια στο Τσέλσι, ο Willian, ο οποίος κέρδισε δύο τίτλους Premier League στο Stamford Bridge, μετακόμισε στο βόρειο μισό του Λονδίνου.

Μέχρι στιγμής, ο 32χρονος δεν έχει κάνει τίποτα σημαντικό σε μια φανέλα Gunners και έχει ακόμη έρθει κάτω από έντονη κριτική από τους οπαδούς.

Μέχρι σήμερα, ο Willian έχει μόνο τρεις ασίστ σε 22 συνολικά εμφανίσεις για την Arsenal και ήρθαν στο ντεμπούτο του ενάντια στη Φούλαμ τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο πρώην άνθρωπος της Τσέλσι έχει αγωνιστεί από τότε, αλλά τώρα έχει λάβει υποστήριξη από τον συμπαίκτη και συνάδελφο Βραζιλιάνο David Luiz.

«Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν το πρόσωπο Willian. Αλλά αυτοί που ξέρουν δεν μπορούν να πουν ότι δεν τον αγαπούν. Επειδή όλοι τον αγαπούν ως άνθρωπο», είπε ο Luiz στο ESPN Brasil.

«Όλοι γνωρίζουν τον παίκτη Willian. Και όλοι ξέρουν τις δυνατότητες του Γουίλιαν. Και δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν μετά από τόσα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Και είναι σε μια στιγμή που δεν είναι τόσο ευχάριστη σε ατομικό επίπεδο επειδή τα πράγματα δεν συμβαίνουν».

«Αλλά είναι ένας έμπειρος, έξυπνος άνθρωπος, που ξέρει τι πρέπει να ξέρει, και τι πρέπει να κάνει κάθε μέρα.»

«Δεν βλέπεις τον Γουίλιαν να μουρμουρίζει για εκπαίδευση, δεν βλέπεις τον Γουίλιαν να μην προπονείται. Είναι πάντα αφοσιωμένος, ψάχνει για το καλύτερο, να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί. Δεν βλέπεις τον Γουίλιαν με άσχημο πρόσωπο στον πάγκο. Όλα αυτά τα πράγματα.

«Έτσι είναι ένας τύπος που θα το ξεπεράσει αυτό, θα περάσει αυτή τη στιγμή και θα εξακολουθεί να φέρνει πολλή χαρά στην Άρσεναλ, σε αυτό το κλαμπ. Επειδή υπάρχει αυτή η αναταραχή, όπως ακριβώς είχα και τους πρώτους μήνες.»

«Δεν είναι εύκολο, αλλάζεις κλαμπ, από τον έναν αντίπαλο στον άλλο, έχεις όλα τα κανόνια μπροστά σου. Ό, τι κάνετε οι άνθρωποι θα συγκρίνουν [με αυτό που έχετε κάνει πριν]».