«Δεν έχει κάνει τίποτα για την Αίγυπτο» πρώην αφεντικό του Φαραώ χτυπά Mohamed Salah

Το αστέρι του Λίβερπουλ δεν κατάφερε να οδηγήσει την Αίγυπτο σε τρόπαιο από τότε που μπήκε στην εθνική ομάδα.

Ο πρώην Αιγύπτιος μάνατζερ Hassan Shehata επέκρινε τον Mohamed Salah για τη μορφή του στην εθνική ομάδα.

Το Salah ήταν ένα βήμα μακριά από το να κερδίσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την Αίγυπτο τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, η Σενεγάλη τους σταμάτησε στο τελευταίο βήμα κερδίζοντας ένα έντονο πέναλτι.

Λίγους μήνες αργότερα, οι δύο αφρικανικοί γίγαντες συναντήθηκαν και πάλι για μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Salah έχασε ένα πέναλτι καθώς η Σενεγάλη νίκησε ξανά την Αίγυπτο στα γυρίσματα.

Ο Σεχάτα, ο οποίος κέρδισε τρεις συνεχόμενους τίτλους AFCON με την Αίγυπτο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, πιστεύει ότι ο Salah πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις του στην εθνική ομάδα.

«Τεχνικά, και λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά ο Mohamed Salah δεν έχει κάνει τίποτα με την εθνική ομάδα», δήλωσε ο Σεχάτα για το αστέρι του Λίβερπουλ (μέσω της Egypt Independent).

«Θα έπρεπε να είχε κάνει πολύ καλύτερα από αυτό. Πρέπει να παρέχει περισσότερα όταν παίζει για την πατρίδα του».

Και πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να το είχε πει αυτό στους αξιωματούχους εδώ.

«Αν και δεν είναι αυτός που επιλέγει τους παίκτες, αλλά θα έπρεπε να είχε πει ότι οι παίκτες εδώ δεν είναι σαν τους παίκτες στην Αγγλία.

«Ως εκ τούτου, οι προπονητές πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ανοίξουν το χώρο για τον Salah. Πρέπει να βρούμε παίκτες που θα τον βοηθήσουν να εμφανιστεί σωστά στο γήπεδο».