Δέκα Χαγκ να αναλάβει στο Νιούκαστλ; Αφεντικό Ajax αντιμετωπίζει φήμες

Το διευθυντικό γραφείο στο πάρκο St James είναι άδειο, και το όνομα της Ten Hag λέγεται ότι είναι στην λίστα των νέων ιδιοκτητών του Newcastle.

Ο Erik Ten Hag έχει παραμερίσει φήμες που τον συνδέουν με τη δουλειά της Newcastle United και ισχυρίζεται ότι «η προσοχή του πρέπει να είναι στην εκτέλεση με τον Ajax.»

Η πρώτη κίνηση της Newcastle United μετά την είσοδο σε μια νέα εποχή μετά από 300 εκατομμύρια λίρες Σαουδάραβας που υποστηρίζεται από την εξαγορά ήταν η απόλυση του Steve Bruce.

Η Δέκα Γάγκα θεωρείται ότι αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος για τους νέους ιδιοκτήτες των Καγκών. Ο Ολλανδός έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές για τα κατορθώματά του με τον Ajax, έχοντας τους οδηγήσει σε δύο τίτλους Eredivisie, μερικές άλλες διακρίσεις, και στους ημιτελικούς του Champions League το 2019.

Quizzed αν ενδιαφέρεται για τη διαχείριση του Newcastle, Ten Hag είπε στον Τύπο (μέσω Football Oranje): «Δεν είμαι σε αυτό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε γι’ αυτό.

«Αναπτύσσουμε ως ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Περιμένω από τους παίκτες μου να κάνουν ακριβώς αυτό. Τότε ο εκπαιδευτής πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα.

«Η εστίαση πρέπει να είναι στην εκτέλεση με τον Αία, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Περιφερικά θέματα, φήμες, και τα λοιπά, όχι.»