Γουότφορντ διορίζει τον Roy Hodgson ως διευθυντή μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Γουότφορντ επιβεβαίωσε το διορισμό του Ρόι Χότζσον ως μάνατζερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γουότφορντ διόρισε επίσημα τον Roy Hodgson ως νέο μάνατζερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Χόρνετς, οι οποίοι βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, απέλυσαν τον Claudio Ranieri τη Δευτέρα μετά από ένα παιχνίδι εννέα αγώνων χωρίς νίκη.

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας Hodgson θα ενταχθεί στην Vicarage Road από τον Ray Lewington, ο οποίος διοικούσε το Watford από το 2002 έως το 2005.

Ο 74χρονος, ο οποίος είναι ο παλαιότερος μάνατζερ στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι άνεργος από τότε που έφυγε από το Κρίσταλ Πάλας στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Watford είναι η 17η λέσχη Hodgon θα έχει καταφέρει σε μια διευθυντική καριέρα που διαρκεί 46 χρόνια.

Sky Sports αυθεντία Paul Merson είπε: «Νομίζω ότι είναι ένα καλό ραντεβού, πραγματικά κάνω. Νομίζω ότι πρέπει να σταθεροποιήσουν το σκάφος, πρέπει να σταματήσουν να διαρρέουν γκολ αριστερά, δεξιά και κέντρο.

«Αυτό που φέρνει ο Ρόι είναι εμπειρία. Δεν τον πειράζει να παίζει 11 παίκτες στο πίσω μέρος και το πλήθος να απολαμβάνει σαν τρελός, αρκεί να πάρει ένα πόντο. Αυτό χρειάζονται αυτή τη στιγμή.

«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πουν ότι χρειάζονται κάποιον νεότερο που θα έρθει και θα είναι επιδεικτικός — όχι, το είχαν αυτό και έχουν κακοποιηθεί όπου κι αν πάνε. Έχουν κάθε ευκαιρία να μείνουν μακριά από μπελάδες τώρα.»