Γνώμη: Al-Khelaifi δεν μπορεί να κρατήσει Kylian Mbappe στο PSG

Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις της περασμένης Κυριακής για τον Kylian Mbappe, είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι ο Al-Khelaifi δεν μπορεί να κάνει το ίδιο κόλπο στην PSG.

Χθες, ο Nasser Al-Khelaifi δήλωσε ότι ο Kylian Mappe δεν επρόκειτο να αφήσει το PSG δωρεάν. Ήταν τόσο συγκεκριμένος για ένα από τα πιο καυτά θέματα του καλοκαιριού κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την L’Equipe. Αν πίστευε πραγματικά ότι το μεγαλύτερο απόκτημά του δεν φεύγει, θα διάλεγε τα λόγια του λίγο καλύτερα. Αλλά όπως έχουν τα πράγματα τώρα, ο Mappe είναι στο φράχτη για το μέλλον του στη γαλλική πρωτεύουσα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν και θέλει μια νέα πρόκληση.

Παίζοντας στο Ligue 1 για αυτά τα πολλά χρόνια έχει αποδείξει ότι το Mappe είναι πολύ μεγαλύτερο από ολόκληρο το τουρνουά. Είναι καιρός να κάνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα παρά τις προθέσεις του Al-Khelaifi. Ο άνθρωπος θυμώνει κάθε φορά που τον ρωτούν για τον Mappe επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει από το να φύγει. Όσο ο Κίλιαν διατηρεί τις προθέσεις του να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο, μπορεί να πάει όπου θέλει. Αλλά το πρόβλημα εδώ είναι η ίδια πολιτική που έχει χρησιμοποιήσει ο Νάσερ από τότε που πήρε τον έλεγχο της PSG ως πρόεδρος του συλλόγου.

Ο Mappe δεν είναι ο Silva ή ο Rabiot.

Όπου ο Nasser Al-Khelaifi αδυνατεί να καταλάβει την κατάσταση είναι ότι ο Kylian Mbappe δεν είναι ο Thiago Silva ή ο Adrien Rabiot. Για όσους δεν θυμούνται, υπήρξαν στιγμές κατά τις οποίες και οι δύο παίκτες προσπάθησαν να φύγουν από τη λέσχη. Τι έκανε ο Νάσερ; Μπλοκάρει το χρόνο παιχνιδιού τους για μήνες και τους έκανε άσχετους για μικρό χρονικό διάστημα. Μόνο ο Rabiot κατάφερε να φύγει από την PSG μετά τη λήξη του συμβολαίου του, αλλά ο Silva υπέγραψε μια νέα συμφωνία εν μέσω όλης της πίεσης.

Ο Αλ-Κελαϊφί κάνει την ίδια τακτική αυτή τη στιγμή με τους νέους φόργουορντ αλλά δεν θα πετύχει. Ο Mappe είναι νεκρός στο παιχνίδι για ένα από τα πιο διάσημα κλαμπ στον κόσμο και τίποτα δεν θα τον σταματήσει από αυτόν τον στόχο. Στην πραγματικότητα, εξακολουθεί να είναι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει ο Νάσερ για να το αποτρέψει αυτό. Αν και το καλοκαίρι μπορεί να είναι μεγάλη για τον παίκτη, η θέλησή του θα πρέπει να επικρατήσει στο τέλος. Ο Αλ-Κελάφι πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η νέα μορφή δουλείας είναι λάθος σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορεί να πει ποιος μπορεί να φύγει από το κλαμπ του ή ποιος μένει.