Γνώμη: Ρονάλντο πρέπει να προχωρήσουμε από τη Γιουβέντους το συντομότερο δυνατόν

Πρέπει να μιλήσουμε για το αμφιλεγόμενο θέμα της σεζόν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απλά πρέπει να φύγει από τη Γιουβέντους πριν να είναι πολύ αργά.

Η εποχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους φαίνεται να έχει τελειώσει καθώς η τρέχουσα σεζόν συνεχίζεται και δεν επιτυγχάνει τους στόχους του. Όταν έφτασε στο σύλλογο, τον παρέσυραν δίνοντας την υπόσχεση ότι ο σύλλογος θα αγωνιστεί για το UEFA Champions League. Ωστόσο, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αποδείξει ότι η ιταλική ομάδα απλά δεν είναι έτοιμη να αναλάβει μια τόσο μαζική προσπάθεια. Ως αποτέλεσμα, όλοι έχουμε την αίσθηση ότι ο Κριστιάνο σπαταλάει τα τελευταία σπουδαία χρόνια ποδοσφαίρου μέσα σε ένα κλαμπ που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του.

Ένας παίκτης σαν αυτόν πρέπει να περιβάλλεται από άλλους σπουδαίους παίκτες και αυτό απλά δεν συμβαίνει στη Γιουβέντους. Δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής στην επίθεση που να μπορεί να ταιριάξει με το επίπεδο ικανοτήτων του Ρονάλντο. Είναι αυτός που κουβαλάει την ομάδα μόνος του και κουράζεται να το κάνει. Αν οι προβλέψεις της επόμενης εβδομάδας γίνουν πραγματικότητα, ο Ρονάλντο και η ομάδα του θα αποκλειστούν από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν συμβεί αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αρχίσει να ψάχνει για τον επόμενο προορισμό του.

Πού θα ταίριαζε καλύτερα ο Ρονάλντο;

Από όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους που θα μπορούσαν ενδεχομένως να υπογράψουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υπάρχει μόνο μια χούφτα από αυτούς που μπορούν να του δώσουν αυτό που πραγματικά θέλει. Αυτός είναι ένας παίκτης που έχει ήδη κερδίσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε κέρδη καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Τα χρήματα δεν είναι ένα θέμα εδώ, κερδίζοντας τίτλους σίγουρα είναι. Αυτό είναι όπου ο διαχωρισμός μεταξύ διαφορετικών κλαμπ έρχεται στο προσκήνιο. Τα ιδρύματα με πιθανότητες να διαγωνιστούν για το Champions League είναι τα μόνα που έχουν την ευκαιρία να υπογράψουν το Ρονάλντο.

Τα προφανή ονόματα όπως PSG ή Μάντσεστερ Σίτι έρχονται στο μυαλό. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα ιδανικό μέρος για τον Κριστιάνο να τερματίσει σωστά την καριέρα του. Το μόνο που λείπει από τους Red Devils είναι ένας παίκτης franchise που μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν αυτό το ποιοτικό βήμα που τους λείπει κατά τη διάρκεια των ετών Ole Gunnar Solskjaer. Δεν είναι καθόλου μυαλό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πού νομίζεις ότι πρέπει να παίξει μετά αν θέλει να κερδίσει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ;