Γνώμη: Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να παίξει κάθε αγώνα για Man United

Πρέπει να μιλήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποτιμάται από τον Solskjaer και γιατί πρέπει να παίξει κάθε αγώνα για την Man United.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να φτάσει στο Μαν Γιουνάιτεντ, περίμενε να παίξει κάθε αγώνα παρά το ότι ήταν 37 ετών. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, μπορεί κανείς να κατανοήσει πλήρως την ανάγκη να ξεκουραστεί ένας βετεράνος του οποίου τα καλύτερα χρόνια είναι πίσω του. Αλλά ο Ρονάλντο είναι ένας διαφορετικός τύπος ζώου, όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι αλήθεια. Ανεξάρτητα από τη γενική αντίληψη, ο Ole Gunnar Solskjaer εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο Cristiano θα είναι σε ένα καλύτερο μέρος σωματικά μέχρι το τέλος της σεζόν αν ξεκουραστεί λίγο τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ρονάλντο δεν συμφωνεί καθόλου με τις αποφάσεις του, θέλει να παίξει τα πάντα για τους Red Devils.

Όσο συνεχίζει να δείχνει σημάδια σπουδαίου ποδοσφαίρου, το καλύτερο σχέδιο για να συνεχίσει με αυτή την τάση είναι να του επιτρέψει να παραμείνει στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να βγάλεις τον Κριστιάνο από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θυμώνει πιο πολύ όταν ο μάνατζερ το κάνει αυτό. Ωστόσο, τα τελευταία αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν μέχρι τα αναμενόμενα από την ομάδα. Ο μόνος λόγος που συμφώνησε να επιστρέψει στη λέσχη είναι λόγω του τεράστιου σχεδίου που έφτιαξαν. Το να μην εμπιστεύεσαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίξει κάθε αγώνα είναι επιζήμιο για την εμπιστοσύνη του και τη σχέση του με τον μάνατζερ.

Θα αρχίσει ο Κριστιάνο να παίζει πιο συχνά;

Το κύριο στοιχείο σχετικά με την ερώτηση αυτή σχετίζεται άμεσα με ένα βίντεο που είδαμε χθες από τον Sir Alex Ferguson. Μιλούσε με τον θρύλο του UFC, τον Khabib Nurmagomedov. Ο συνταξιούχος πρωταθλητής μίλησε με τον Sir Alex για λίγα λεπτά. Τον ακούμε καθαρά να λέει ότι ο Όλε πρέπει πάντα να παίζει τους καλύτερους παίκτες στο ρόστερ του. Αν ήταν ακόμα προπονητής της λέσχης, δεν θα έκανε τα ίδια λάθη που κάνει ο Solskjaer αυτή τη στιγμή. Ο Ρονάλντο έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τις ρωγμές στη σχέση του με τον Νορβηγό προπονητή.

Αν δεν τον παίξει από την αρχή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και να τον απολύσει ως μάνατζερ. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Ρονάλντο είναι να διώξει κάποιον από το κλαμπ αλλά αυτό σίγουρα θα συμβεί αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί. Οπότε, πρέπει να βοηθήσουμε τον Όλε να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να πάρει αυτές τις βιασύνη της κακής λήψης αποφάσεων τόσο νωρίς στη σεζόν. Ο Ρονάλντο τελικά θα κουραστεί αλλά αυτός είναι που θα ζητήσει λίγη ξεκούραση. Ο Solskjaer θα πρέπει να μάθει να διαβάζει τα αστέρια του πολύ καλύτερα από ό, τι έχει κάνει μέχρι τώρα.