Γνώμη: Είναι PSG σειρά για να παίξει Ρονάλντο μαζί με Messi

Τώρα που ο Λίο Μέσι προσγειώθηκε ως η πιο πρόσφατη μεταφορά της PSG, ήρθε η ώρα για τους Γάλλους γίγαντες να εκπληρώσουν το όνειρο να ενωθούν μαζί του και του Ρονάλντο.

Ο Lionel Messi μόλις έγινε παίκτης PSG και παρέλυσε εντελώς την πόλη του Παρισιού κατά την άφιξή του. Αυτό το κρατικό κλαμπ είναι ικανό να κάνει πράγματα που κανείς δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή μας. Κατάφεραν να υπογράψουν δύο από τους πιο ακριβούς παίκτες στον πλανήτη και να ακονίσουν τον Kylian Mappe για να γίνει η μεγαλύτερη προοπτική. Τώρα που ξέρουμε ότι ο Λίο παίζει στο Parc des Princes, ήρθε η ώρα η PSG να εκπληρώσει μια ακόμη ευχή. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να πουλήσουν τον Kylian Mbappe και μερικούς ακόμα παίκτες.

Επί του παρόντος, οι γάλλοι γίγαντες πρέπει να πουλήσουν τουλάχιστον το νεαρό αστέρι για να το κάνουν αυτό να συμβεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει αυτή τη στιγμή για να ολοκληρώσει το σχέδιό τους. Πριν από μήνες, είχαμε ήδη οραματιστεί τι θα μπορούσε να συμβεί αν ο Μέσι έφτανε στο PSG. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για τη μεγαλύτερη ιστορία μεταφοράς να λάβει χώρα στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου. Messi ήταν μόνο το πρώτο από τα τρία βήματα που είμαστε πρόθυμοι να δούμε PSG λάβει πριν από το τέλος του τρέχοντος παραθύρου μεταφοράς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μέσι μαζί.

Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει μια προσφορά, θα πρέπει να καταβάλει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει την PSG να πουλήσει το νεαρό αστέρι. Όσο συμβαίνει αυτό, θα έχουμε πάντα την ευκαιρία να δούμε τι κανείς δεν φανταζόταν ότι θα συμβεί. Σωστά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κύριος στόχος στο Παρίσι αν ο Κίλιαν Μμπάπε φύγει αυτό το καλοκαίρι. Δεν θα ήταν πολύ ακριβός λόγω αυτής της ηλικίας, αλλά θα έπρεπε να τον πληρώνουν τουλάχιστον 30 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν για να τον πείσουν.

Φανταστείτε τη δημοσιότητα που θα μπορούσε να φέρει αυτό στην PSG και τη δύναμη που θα πάρει μετά από αυτό. Αλλά η πώληση του Κίλιαν Μμπάπε δεν θα είναι αρκετή για να φέρει τον Ρονάλντο. Θα πρέπει επίσης να πουλήσουν τουλάχιστον άλλους τρεις παίκτες, επειδή κρατώντας αυτό το μπροστινό τρία θα ήταν πολύ ακριβό. Προτείνουμε ο Μάουρο Ικάρντι, ο Τζούλιαν Ντρέξλερ και ο Άντερ Χερέρα να φύγουν από το κλαμπ μαζί με τον Κίλιαν. Μόνο τότε μπορούμε να ονειρευτούμε να έχουμε τους δύο καλύτερους παίκτες της ιστορίας στην ίδια ομάδα.