Γιουβέντους: Ο Massimiliano Allegri αντιδρά στη συμβατική αντιπαράθεση του Paulo Dybala

Ο σταρ της Γιουβέντους περνάει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του στο στάδιο Allianz.

Η Γιουβέντους δουλεύει για να συνδέσει τον Πάουλο Ντιμπάλα με ένα νέο συμβόλαιο τους τελευταίους μήνες. Παρά τη γενική αισιοδοξία για την παραμονή του Ντιμπαλά στη λέσχη, οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ πιο αργές από ό, τι αναμενόταν.

Την Πέμπτη, το TyC Sports ανέφερε ότι ο παίκτης είχε μια «ριζική» αλλαγή καρδιάς προς την ανανέωση τελευταία. Η αργεντίνικη πηγή ισχυρίστηκε ότι το αστέρι της Γιουβέντους δεν χαίρεται που ο σύλλογος αλλάζει τους αρχικά προσφερόμενους όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μπιανκονέρι άλλαξαν την απόφασή τους να δώσουν στην Αργεντινή μακροπρόθεσμη συμφωνία.

Εισερχόμενος τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του, ο Dybala θα είναι σε θέση να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους από τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, ο διευθυντής του Μπιανκονέρι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι θετικός ότι ο 28χρονος θα μείνει στο κλαμπ.

Μιλώντας πριν από το επερχόμενο παιχνίδι της πλευράς του εναντίον του Ουντινέζε, ο Allegri είπε: «Οι αξιολογήσεις των συμβάσεων είναι δουλειά της εταιρείας, δεν είναι πράγματα που με απασχολούν».

Και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα τον Ντιμπαλά, ήταν παιδί όταν έφτασε από το Παλέρμο, τώρα μεγάλωσε και είναι εξαιρετικός παίκτης. Περιμένω πολλά [από Dybala] σε αυτό το δεύτερο μέρος της σεζόν. Είναι σπουδαίος παίκτης.»

Πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου είμαστε προσωρινά εκτός του Champions League, έτσι όλες οι αξιολογήσεις θα γίνουν τον Μάρτιο/Απρίλιο. Η Γιουβέντους σχεδιάζει κάτι τέτοιο και πρέπει να σκεφτούμε να παίξουμε και να δουλέψουμε, θα δούμε τα υπόλοιπα αργότερα».

Αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την Ντιμπάλα στο παρελθόν, όπως η Βαρκελώνη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ. Η τελευταία εξέλιξη μπορεί να δελεάσει αυτά τα κλαμπ να επιδιώξουν μια ελεύθερη συμφωνία για αυτόν το επόμενο καλοκαίρι.