Γιουβέντους καταλήξει σε συμφωνία για την εκ νέου υπογραφή Kean από την Έβερτον

Μετά την έξοδο του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Γιουβέντους κινήθηκε γρήγορα για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή τους, επανυπογράφοντας τον Μόιζ Κιν.

Η Γιουβέντους έχει συνάψει συμφωνία με την Έβερτον για την εκ νέου υπογραφή του Μόιζ Κιν πριν την προθεσμία μεταφοράς της Τρίτης.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει φύγει, η Γιουβέντους άρχισε μια άμεση αναζήτηση προς τα εμπρός για να ενισχύσει την επίθεσή τους. Ο Κιν, ένα προϊόν του συστήματος νεολαίας της λέσχης, ήταν η προτεραιότητά τους.

Το αφεντικό του Bianconeri Massimiliano Allegri, ο οποίος συνεργάστηκε με τον 21χρονο στο πρώτο του ξόρκι, ενέκρινε την κίνηση και, ως εκ τούτου, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Έβερτον.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία δανείου για τον Κιν. Η Γιουβέντους θα πάρει πίσω το δάνειο αλλά θα πρέπει να τον υπογράψει μόνιμα αν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Το τέλος μεταβίβασης θα μπορούσε να ανέλθει περίπου σε 20 εκατ. ευρώ.

Ο Kean, ο οποίος ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στη Γιουβέντους μετά από μια δανεική σεζόν στο Παρίσι Saint-Germain, έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με την πρώην ομάδα του.

Sky Sports πρόσθεσε ότι η Ιταλία διεθνής θα είναι σε δάνειο για τις επόμενες δύο εποχές και θα πρέπει να φτάσει στο Τορίνο μέσα σε 24 ώρες.

Παρά τις αναφορές που συνδέουν τον αρχηγό της Arsenal Pierre Aubameyang και την εξόντωση της Ρεάλ Μαδρίτης Eden Hazard με τη Γιουβέντους, μια κίνηση στην Ιταλία για το ζευγάρι είναι μια απίθανη προοπτική.