Γιουβέντους απόκληρος για την επιστροφή της Μπουντεσλίγκα

Μετά την απώλεια της εύνοιας της Γιουβέντους, ο μέσος αναμένεται να ολοκληρώσει την επιστροφή στην πατρίδα του.

Η Sami Khedira βρίσκεται στα πρόθυρα της δωρεάν μεταφοράς προς την Hertha BSC από τη Γιουβέντους πριν περάσει η προθεσμία μεταφοράς της Δευτέρας.

Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει παίξει καθόλου για τη Γιουβέντους μετά από μια σύντομη επιστροφή από τραυματισμό τον Ιούνιο του 2020. Τα προβλήματα με το γόνατο και τους απαγωγείς τον κράτησαν στο περιθώριο για μεγάλα ξόρκια τον τελευταίο χρόνο.

Τώρα η γερμανική πρίζα Kiker ανέφερε ότι Khedira πήρε ιατρική την Κυριακή μετά την άφιξή της στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται να υπογράψει βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο για δωρεάν μεταφορά.

Η εμπειρία και η ηγεσία του 33χρονου αναμένεται να αποδειχθούν χρήσιμο πλεονέκτημα για τη νέα ομάδα της Χέρθα, καθώς προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Μπουντεσλίγκα.

«Μιλάμε μαζί του [Khedira], υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε και μερικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσουμε πριν από τη Δευτέρα», επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hertha Carsten Schmidt στην Sky Sunday.

Η Hertha έχει επίσης αφήσει μια υπόδειξη στη σελίδα τους στο Twitter ότι επικείμενη ανακοίνωση για την άφιξη της Khedira.