Γιουβέντους: Αποκαλύφθηκαν οι ημερομηνίες επιστροφής για Pogba και Chiesa

Οι Bianconeri μπορεί να έχουν το ζευγάρι πίσω νωρίτερα από ό, τι αρχικά αναμενόταν.

Ο Πολ Πογκμπά και ο Φεντερίκο Κιέσα θα επιστρέψουν από τραυματισμό όταν η Γιουβέντους συναντήσει τη Μπενφίκα στις 25 Οκτωβρίου.

Pogba είναι ακόμα να παίξει για Juve από την επιστροφή από το club νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Πήγε κάτω από το μαχαίρι μετά από τραυματισμό στο γόνατο που έχει θέσει τις πιθανότητές του για το Παγκόσμιο Κύπελλο σε κίνδυνο.

Ο Chiesa, από την άλλη πλευρά, είναι έξω με ρήξη χιαστού συνδέσμου που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης από τον Ιανουάριο.

Η Γιουβέντους έχει βρει ένα δύσκολο ξεκίνημα στη νέα σεζόν, ελλείψει των δύο βασικών αστεριών της. Ωστόσο, οι Bianconeri θα μπορούσαν να έχουν το ζευγάρι πίσω στη διάθεσή τους το συντομότερο τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τον TuttoSport, τόσο η Πογκμπά όσο και η Chiesa θα έχουν επιστρέψει όταν ο Ζυβ συναντήσει τη Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 Οκτωβρίου.

Η νέα ημερομηνία επιστροφής σημαίνει ότι η Pogba θα είναι διαθέσιμη για την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας. Ωστόσο, ο ντε Σαντρ προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να πάρει μια εκτός φόρμας Πογκμπά με την ομάδα στο Κατάρ.

«Γνωρίζω τον Paul πολύ καλά, και μιλάμε τακτικά. Σήμερα, κανείς, ακόμα και αυτός, δεν μπορεί να πει αν θα είναι εκεί [στο Παγκόσμιο Κύπελλο]. Δεν ξέρω αν μπορεί να θεραπευτεί», είπε ο ντε Σαντρ την περασμένη εβδομάδα.

«Από τότε που είμαι εδώ, Δεν έχω ποτέ για ένα τελικό τουρνουά λάβει έναν παίκτη, αν δεν είχε ανακάμψει πλήρως. Πωλ, δεν είναι εδώ για να διασκεδάσει την γκαλερί.

«Αν αναρρώσει, θα ήταν πολύ καλό. Δεν θα έρθει αν είναι ακατάλληλος. Ούτε αυτό το θέλει. Είναι αδιανόητο. Ο αριθμός των παικτών που θα είναι εκεί, θα είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν.

«Είναι ένα ζήτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.»