Γιατί η Τότεναμ ακάλεσε τις συνομιλίες με τον Αντόνιο Κόντε;

Η αναζήτηση της Τότεναμ για νέο μάνατζερ υπέστη ένα νέο πλήγμα μετά τις συνομιλίες με τον Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με πληροφορίες, τελείωσαν.

Σύμφωνα με διαδεδομένες αναφορές, ο Τότεναμ εγκατέλειψε τις συνομιλίες με τον Αντόνιο Κόντε για το ρόλο του κενού διευθυντή.

Το πρώην αφεντικό της Τσέλσι, ο οποίος τερμάτισε ένα ένδοξο διετές ξόρκι με την Ίντερ Μίλαν τον Μάιο, παρουσιάστηκε να αντικαταστήσει τον Χοσέ Μουρίνιο ως επόμενος μάνατζερ του Σπερς. Οι συνομιλίες έφτασαν σε προχωρημένο στάδιο, αλλά τελικά κατέρρευσαν.

Ως εκ τούτου, η αναζήτηση του προέδρου της Spurs Daniel Levy για νέο διευθυντή συνεχίζεται σχεδόν επτά εβδομάδες μετά την απόλυση του Mourinho.

Νεολαία και χρήματα ανησυχίες για την Τότεναμ

Η Λίβι διεξήγαγε δύο εντατικές ημέρες διαπραγματεύσεων με τον Κόντε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η φήμη του Ιταλού για την υπογραφή έτοιμων αστεριών, ωστόσο, ήταν μια ανησυχία. Εξάλλου, το τρέχον οικονομικό κλίμα από την πανδημία COVID-19 έχει αφήσει την Spurs σε περιορισμένο προϋπολογισμό μεταφοράς.

Αντί να βασίζονται σε ωμή οικονομική δύναμη στο παρελθόν, οι Lilywhites έχουν χτίσει ομάδες μέσω της ανάπτυξης της νεολαίας.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο Spurs φοβόταν ότι ο Conte δεν θα δώσει στους ταλαντούχους νέους τους μια ρεαλιστική διαδρομή προς την πρώτη ομάδα. Οι αρχηγοί των συλλόγων θεώρησαν επίσης ότι οι απαιτήσεις των Ιταλών ήταν «εξωπραγματικό». Ως εκ τούτου, αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλες διαχειριστικές επιλογές.

Ο Κόντε είχε δικές του σημαντικές επιφυλάξεις.

Ο Κόντε, εν τω μεταξύ, πίστευε ότι ο Τότεναμ δεν θα μπορούσε να ταιριάξει τις υψηλές φιλοδοξίες του. Ο 51χρονος φέρεται να είχε σημαντικές επιφυλάξεις και δεν είχε τις διαβεβαιώσεις που ζήτησε.

Η επιθυμία του πρώην προπονητή Inter να φέρει μαζί του τέσσερα μέλη του προσωπικού έπεσε στα αυτιά του. Spurs δεν ενδιαφέρονται, και είναι κατανοητό ότι υπήρχε μια διαφορά €3 εκατ. μεταξύ των μερών σε μια πρόταση μισθού.

Το μέλλον του Χάρι Κέιν ήταν επίσης προς συζήτηση. Ο Κόντε ήθελε διαβεβαιώσεις ότι οι Σπερς δεν θα πουλούσαν το αστέρι τους ως μέρος των προσπαθειών του να χτίσει γρήγορα μια νικήτρια πλευρά στο Λονδίνο. Είχε επίσης αμφιβολίες για τον προϋπολογισμό μεταφοράς του συλλόγου.

Paratici εξακολουθεί να είναι ρυθμισμένο για Spurs κίνηση

Παρά την οπισθοδρόμηση του Κόντε, η Τότεναμ εξακολουθεί να σχεδιάζει να καλωσορίσει τον Φάμπιο Παρατίκι στο βόρειο Λονδίνο.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους παρέμεινε στριμμένος για το μέλλον του στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. Ωστόσο, πρόκειται να επιβεβαιωθεί στο Σπερς τις επόμενες ημέρες.