Γερμανία: Ο Dietmar Hamman χτυπά τον Flick για την «αξιολύπητη» έξοδο από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Die Mannschaft έφυγε από το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά τη φάση των ομίλων για δεύτερη φορά στη σειρά.

Ο Χάνσι Φλικ πρέπει να παραιτηθεί από προπονητής της Γερμανίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, σύμφωνα με τον Ντιέτμαρ Χάμμαν.

Η Γερμανία νίκησε την Κόστα Ρίκα 4-2 στον τελευταίο αγώνα της σε ομαδική φάση στο Κατάρ. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει την πλευρά του Flick στο τουρνουά, καθώς η Ιαπωνία συγκλόνισε την Ισπανία με νίκη 2-1.

Ο πρώην αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου δέχεται πιέσεις μετά την πρόωρη έξοδο. Ο Hamman έχει πλέον ενταχθεί στις φωνές του γερμανικού ποδοσφαίρου που ζητά το διορισμό νέου αρχηγού της εθνικής ομάδας.

«Νομίζω ότι είναι αδύνατο να συνεχίσουμε με τον προπονητή», δήλωσε ο πρώην γερμανικός διεθνής στο Sky Sports.

«Μετά από αυτή την πανωλεθρία, έχουμε μόνο 18 μήνες μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην πατρίδα, αυτό ήταν αξιολύπητο.

«Η Κόστα Ρίκα είχε μία βολή στο στόχο στα δύο πρώτα παιχνίδια και τους κάναμε να μοιάζουν με τη Βραζιλία. Στην ομάδα, όλοι κάνουν ό, τι θέλουν. Δεν βλέπω το λόγο γιατί ο Φλικ να παραμείνει προπονητής.

«Όταν ακούω κάποια σχόλια από τους υπεύθυνους [με άλλες ομάδες], πρέπει να πω ότι η ευθύνη φαίνεται διαφορετική. Δικαιολογίες, δικαιολογίες, δικαιολογίες. Ήρθε η ώρα για μια περικοπή.»

Ο Michael Ballack ήταν ένας άλλος πρώην παίκτης που άφησε να εννοηθεί ότι η Γερμανία θα πρέπει να αναζητήσει νέο προπονητή.

«Κάθε θέση στην DFB πρέπει να αμφισβητηθεί, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή», δήλωσε στη Magneta TV.

«Δεν πας πολύ μακριά με αυτό το είδος ποδοσφαίρου. Το βλέπουμε στις ομάδες που είναι λιγότερο ταλαντούχες από εμάς, αλλά μας δημιουργούν προβλήματα».