Γαλλία Ποδόσφαιρο αντιδρά σε αναφορές για τη νίκη του Messi Ballon d’Or

Υπήρξαν αναφορές την περασμένη εβδομάδα που ισχυρίζονται ότι η Γαλλία Football είπε στον Lionel Messi ότι κέρδισε το έβδομο Ballon d’Or.

Ο αρχισυντάκτης της France Football επεσήμασε ισχυρισμούς ότι το κατάστημα ενημέρωσε τον Lionel Messi για την επιτυχία του Ballon d’Or ως «bullsh*t».

Ο πορτογαλικός τηλεοπτικός σταθμός RTP έκανε τη φήμη να τρέχει την περασμένη εβδομάδα, ισχυριζόμενος ότι η Γαλλία Football είχε πει στο μπροστινό μέρος του Παρισιού Σεν Ζερμέν ότι ο αριθμός επτά ήταν στην τσάντα.

Αφού κέρδισε το Copa America με την Αργεντινή, ο Messi είναι φυσικά πρωτοεμφανής για το βραβείο. Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο μέσος της Τσέλσι Γιορτζίνιο και ο προωθητής της Ρεάλ Μαδρίτης Καρίμ Μπενζέμα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός του ανταγωνισμός.

Ωστόσο, ο Pascal Ferre επιμένει ότι κανένας νικητής δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

«Είναι πολλές βλακείες που έχουμε δει τις τελευταίες 10 μέρες. Μια μεγάλη μπλόφα», είπε ο συντάκτης της France Football στη γερμανική πρίζα Bild.

Πότε θα ανακοινωθεί ο νικητής;

France Football θα ανακοινώσει το νικητή του Ballon d’Or 2021 σε μια τελετή στο Παρίσι Theatre du Chatelet στις 29 Νοεμβρίου.

Διεθνείς προπονητές, καπετάνιοι και δημοσιογράφοι ψήφισαν ως μέρος της κριτικής διαδικασίας για το βραβείο.