Γαλλία: Ο Upamecano σκοπεύει να σηματοδοτήσει δύο παίκτες της Αγγλίας στη σύγκρουση των προημιτελικών

Ο Γάλλος αμυντικός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την επιθετική γραμμή της Αγγλίας το Σάββατο.

Dayot Upamecano πιστεύει ότι η Γαλλία πρέπει να αποφύγει τα λάθη κατά τον έλεγχο Marcus Rashford και Bukayo Saka στην επερχόμενη σύγκρουση τους ενάντια στην Αγγλία.

Η Γαλλία έχει υποχωρήσει δύο φορές στην εκστρατεία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής, με το Upamecano να είναι θεμελιώδες στοιχείο για την αμυντική τους σταθερότητα.

Καθώς ο Les Bleus ετοιμάζεται να τα βάλει με την Αγγλία στους προημιτελικούς, ο Upamecano επιμένει ότι η πλευρά του πρέπει να γνωρίζει τα δυνατά σημεία των αντιπάλων του.

«Ο Bukayo Saka θέλει να κόβει μέσα. Θα πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θα είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο Γάλλος σταρ στους δημοσιογράφους.

«Ο Ράσφορντ είναι πολύ καλός παίκτης. Ωστόσο, δεν πρόκειται να επικεντρωθώ σε έναν παίκτη».

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

«Θα καταλήξουμε σε λεπτομέρειες, οπότε θα πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι».

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έφερε την υπέροχη φόρμα Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και έγινε βασικός παίκτης στο μέσο της Αγγλίας. Ωστόσο, ο Upamecano δεν τον θεωρεί «απειλή» στο επερχόμενο παιχνίδι.

«Δεν θα έλεγα ότι ο Jude Bellingham αποτελεί απειλή, αλλά έχουν μια πολύ ισχυρή ομάδα», δήλωσε ο Upamecano. «Ξέρω Μπέλινγκχαμ: Μπάγερν εναντίον Ντόρτμουντ, είναι πόλεμος.

«Έχει πραγματικό ταλέντο και είναι πολύ καλός παίκτης, κερδίζει εμπειρία καθώς παίζει σε όλους τους αγώνες, οπότε πιστεύω ότι θα είναι ένας πραγματικά καλός αγώνας στο κέντρο. Θα χρησιμοποιήσουμε τους έμπειρους παίκτες μας, (Adrien) Rabiot και (Antoine) Griezmann, και βασιζόμαστε σε αυτούς».