Γαλλία: Ο Giroud εξηγεί τη «φυσική» συνεργασία με τον Mbappe

Το ζευγάρι έχει καλύψει με επιτυχία την απουσία του Karim Benzema μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Olivier Giroud είναι ενθουσιασμένος από την παραγωγική συνεργασία του με τον Kylian Mbappe στη Γαλλία.

Ο Mbappe ηγείται των charts τέρματος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με πέντε γκολ. Έχει επίσης δώσει στον Giroud δύο ασίστ, συμπεριλαμβανομένου ενός ακριβούς πάσας για το ρεκόρ γκολ του εναντίον της Πολωνίας.

Το αστέρι Μίλαν έγινε ο πρώτος σκόρερ της Γαλλίας όλων των εποχών, πετυχαίνοντας το 52ο διεθνές γκολ του για τους Blues.

Η συνεργασία του Giroud με τον Mbappe ήταν ζωτικής σημασίας για την επιτυχημένη πορεία της Γαλλίας μέχρι στιγμής στο τουρνουά.

Μιλώντας πριν από τον επερχόμενο αγώνα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών με την Αγγλία, ο έμπειρος σταρ είπε: «Η σχέση μου με τον Mbappe είναι πολύ καλή και, για μένα, πάντα ήταν.

«Είναι φυσικό και αυθόρμητο. Ο αθλητισμός υψηλού επιπέδου ζωντανεύει μαγικές στιγμές και είναι αυτός ο ενθουσιασμός που θέλουμε να μεταδώσουμε σε αυτή την ομάδα».

Σε ερώτηση σχετικά με τις πιθανότητες της Γαλλίας να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απάντησε: «Είμαστε σίγουροι, αλλά υπάρχουν ακόμα τρία παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε», πρόσθεσε. «Γνωρίζουμε ότι θα ήταν τεράστιο για την ιστορία να το κάνει αυτό, αλλά επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι εναντίον της Αγγλίας.

«Τα προφίλ των παικτών στις ευρείες περιοχές είναι εκείνοι που είναι γρήγοροι, αντιμετωπίζουν και καταλαμβάνουν χώρους. Είναι επίσης επικίνδυνα σε set-κομμάτια, με μέγεθος.

«Υπάρχουν καταπληκτικοί παίκτες σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση στην άμυνα, αλλά το ίδιο θα κάνουν και αυτοί».