Γαλλία: Ο ντε Σαντρ στηρίζει τον Μπαπ για να «κάνει τη διαφορά» στην αναμέτρηση στην Αγγλία

Ο Γάλλος επιθετικός ηγείται του αγώνα Golden Boot του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από μια σειρά εντυπωσιακών παραστάσεων.

Didier Deschamps πιστεύει Kylian Mbappe μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για τη Γαλλία στην επερχόμενη σύγκρουση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Αγγλίας.

Ο Mbappe έχει σκοράρει πέντε φορές στα τέσσερα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γαλλίας μέχρι στιγμής, παρά το γεγονός ότι είναι βαριά μαρκαρισμένος στους περισσότερους αγώνες.

Ο ντε Σαντρ παραδέχεται ότι η Αγγλία θα έχει τα δικά της σχέδια να σταματήσει το αστέρι του Παρισιού Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο επιθετικός θα είναι σε θέση να συνεχίσει τον «αποφασιστικό» του ρόλο.

«Είμαι βέβαιος ότι η Αγγλία θα έχει προετοιμαστεί να αντιμετωπίσει την Κίλιαν όπως έκαναν και οι προηγούμενοι αντίπαλοί μας», δήλωσε ο ντε Σαντρ σε δημοσιογράφους την Παρασκευή.

«Αλλά ο Kylian είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και ακόμα και στο τελευταίο ματς όπου δεν έδειξε την κορυφαία φόρμα του ήταν ακόμα αποφασιστικός.

«Έχουμε και άλλους παίκτες που μπορεί να είναι επικίνδυνοι και αυτό μας βοηθά να μην εξαρτόμαστε από τον Kylian. Αλλά ο Κίλιαν είναι Κίλιαν και έχει αυτή την ικανότητα να κάνει τη διαφορά».

Ο Μπάπι θα παίξει με την Αγγλία με την πλάτη του Κάιλ Γουόκερ το Σάββατο. Το Manchester City πιστεύει ότι έχει αρκετή εμπειρία για να ελέγξει τον 23χρονο στο στάδιο Al Bayt.

«Κατανοώ τι πρέπει να κάνω και αυτό είναι να τον σταματήσω», δήλωσε ο Walker σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.

«Είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά δεν υποτιμάω τον εαυτό μου. Έχω παίξει ενάντια σε μερικούς σπουδαίους παίκτες στο Man City και στην Αγγλία, το αντιμετωπίζω σαν ένα ακόμη παιχνίδι, του δίνω ιδιαίτερη προσοχή και του δίνω τον σεβασμό που του αξίζει, αλλά όχι υπερβολικό σεβασμό».