Γαλλία: Ο ντε Σαντρ δεν θα κερδίσει την Πογκμπά στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Ο Γάλλος μέσος έμεινε εκτός δράσης από τότε που επέστρεψε στη Γιουβέντους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος διευθυντής Ντιντιέ ντε Σαντρ επέμεινε ότι θα καλέσει τον Πολ Πογκμπά μόνο εάν ανακτήσει την καλύτερη φόρμα του.

Η Pogba αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο για να ανακάμψει πλήρως πριν από το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο Γάλλος είχε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση μηνίσκου νωρίτερα αυτό το μήνα. Σύμφωνα με ευρύτατα δημοσιεύματα, θα παραμείνει εκτός δράσης για 40 με 60 ημέρες, γεγονός που θα θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τις πιθανότητές του για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είναι αδύνατο σήμερα να επιβεβαιώσουμε οτιδήποτε εκτός από την παρέμβαση και το πρωτόκολλο θεραπείας που έχει», δήλωσε ο ντε Σαντρ σε δημοσιογράφους.

«Γνωρίζω τον Paul πολύ καλά, και μιλάμε τακτικά. Σήμερα, κανείς, ακόμα και αυτός, δεν μπορεί να πει αν θα είναι εκεί [στο Παγκόσμιο Κύπελλο]. Δεν ξέρω αν μπορεί να θεραπευτεί.

«Από τότε που είμαι εδώ, Δεν έχω ποτέ για ένα τελικό τουρνουά λάβει έναν παίκτη, αν δεν είχε ανακάμψει πλήρως. Πωλ, δεν είναι εδώ για να διασκεδάσει την γκαλερί.

«Αν αναρρώσει, θα ήταν πολύ καλό. Δεν θα έρθει αν είναι ακατάλληλος. Ούτε αυτό το θέλει. Είναι αδιανόητο. Ο αριθμός των παικτών που θα είναι εκεί, θα είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν.

«Είναι ένα ζήτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. »

Η Γαλλία θα συνεχίσει την εκστρατεία της UEFA Nations League όταν αντιμετωπίσει την Αυστρία και τη Δανία αργότερα αυτό το μήνα.