Βραζιλία: Richarlison πεπεισμένος για «καθηγητής Tite» σχεδιάζει να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι Selecao θα κοιτάξουν να αρπάξουν τον έκτο τίτλο τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο επερχόμενο τουρνουά.

Richarlison πιστεύει ότι η Βραζιλία έχει αρκετή ποιότητα για να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο υπό Tite.

Ο 25χρονος είναι μέλος της απίστευτης ομάδας επιτιθέμενων παικτών της Βραζιλίας. Η αφθονία των ταλέντων της ομάδας την καθιστά ένα από τα κύρια φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αλλά ο Richarlison προτιμά την πλευρά του να «δουλεύει σιωπηλά» και να εμπιστεύεται το σχέδιο του διευθυντή τους.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε στο Eurosport.

«Προτιμώ να εργαζόμαστε σιωπηλά, να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε κάθε μέρα. Βεβαίως, ο καθηγητής Tite [επικεφαλής προπονητής] θα μας προετοιμάσει καλά για ένα μεγάλο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Μετά από μια καλοκαιρινή μετακόμιση στο Τότεναμ, ο Richarlison δεν έχει ανακτήσει ακόμα την καλύτερη μορφή του. Η διεθνής Βραζιλία ελπίζει να σώσει τη σεζόν του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού απέτυχε να σκοράρει σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος για τους Σπερς.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά είμαστε Βραζιλία.

«Έχουμε μεγάλη ιστορία, δεν έχουμε βγει ποτέ από το Παγκόσμιο Κύπελλο, και θα πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο για να τιμήσουμε τη φανέλα. Σίγουρα θα πάρουμε κάτι καλό για μας.»

Η Βραζιλία θα ξεκινήσει την εκστρατεία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο με αγώνα εναντίον της Σερβίας την Τρίτη. Στη συνέχεια, οι Selecao θα τα βάλουν με την Ελβετία και το Καμερούν στους επόμενους αγώνες της Ομάδας Γ.