Βραζιλία: Ο Marquinhos αποκαλύπτει την αντίδραση του Neymar στον τραυματισμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η διεθνής Βραζιλία πιθανότατα θα μείνει εκτός δράσης στους εναπομείναντες αγώνες ομαδικής φάσης του Selecao.

Ο Marquinhos αποκαλύπτει ότι ο Neymar «εργάζεται σκληρά» για να ανακτήσει την πλήρη φυσική του κατάσταση μετά από έναν τραυματισμό στο ανοιχτήρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Το Selecao ξεκίνησε το τουρνουά με εντυπωσιακή νίκη επί της Σερβίας την Πέμπτη. Αλλά το παιχνίδι είδε Neymar limp έξω από το γήπεδο με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο.

Το αστέρι του Παρί Σεν Ζερμέν θα έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά στο Κατάρ εάν η Βραζιλία προκριθεί για τη φάση νοκ-άουτ. Αλλά ο Μαρκίνος αποκαλύπτει ότι τον ξεκοίλιασαν μετά τον τραυματισμό.

«Μας πήρε λίγο χρόνο να χωνέψουμε την κατάσταση», είπε ο Marquinhos.

«Αμέσως μετά το παιχνίδι, ήταν λυπημένος. Νομίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί ονειρευόταν τόσο πολύ το Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα τραυματίστηκε. Ως παίκτης, όλοι καταλαβαίνουμε τι περνάει.

«Σήμερα, μετά τις εξετάσεις, την εκπαίδευση, τη θεραπεία, περνάει φυσιοθεραπεία 24 ώρες την ημέρα, δουλεύοντας πολύ σκληρά. Δείχνει πόσο πολύ θέλει να είναι σε φόρμα και έτοιμος.

«Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε ότι θα είναι σε φόρμα σωματικά και συναισθηματικά πολύ σύντομα».

Η Βραζιλία θα αναλάβει την Ελβετία στο δεύτερο αγώνα ομαδικής φάσης τη Δευτέρα πριν από την εμπλοκή κέρατα με το Καμερούν τέσσερις ημέρες αργότερα.