Βραζιλία γιατρός προσφέρει ενημέρωση τραυματισμό για Neymar και Alex Sandro

Οι Selecao μπαίνουν στον τελικό αγώνα της ομαδικής φάσης με τουλάχιστον τρεις απόντες.

Τόσο ο Neymar όσο και ο Alex Sandro θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα της Βραζιλίας εναντίον του Καμερούν, σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας του Selecao.

Το ζευγάρι ενώνει τον Danilo, ο οποίος θα παραμείνει στη λίστα τραυματισμών της Βραζιλίας με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο Νεϊμάρ υπέστη παρόμοιο τραυματισμό στο 80ο λεπτό της νίκης της Βραζιλίας επί της Σερβίας την προηγούμενη εβδομάδα. Το αστέρι του Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα μπορέσει να παίξει για τους Σελεκάο πριν τον τελευταίο γύρο των 16.

Ο Alex Sandro θα χάσει επίσης το παιχνίδι του Καμερούν αφού υπέστη τραυματισμό ισχίου στη στενή νίκη της πλευράς του πάνω από την Ελβετία τη Δευτέρα.

«Μετά το χθεσινό παιχνίδι, ο Alex Sandro αισθάνθηκε πόνο στο αριστερό του ισχίο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι», δήλωσε ο γιατρός της ομάδας Rodrigo Lasmar την Τρίτη.

«Σήμερα το πρωί επαναξιολογήθηκε. Τον πήγαμε για μαγνητική τομογραφία, που έδειξε μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό ισχίο. Ο παίκτης δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στον επόμενο αγώνα.

«Αλλά εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία ώστε να μπορέσουμε να τον ανακτήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

«Ο Ντανίλο και ο Νεϊμάρ αναρρώνουν ακόμα από τραυματισμούς στον αστράγαλο. Κάθε ένα με διαφορετική θεραπεία, επειδή είναι διαφορετικοί τραυματισμοί.»

Σε περίπτωση που προκριθούν για τον επόμενο γύρο ως οι ηγέτες των ομίλων, η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει τους επιλαχόντες του Ομίλου Η.

Η Γκάνα παραμένει πίσω από την Πορτογαλία ως επικεφαλής των ομάδων. Αλλά η Νότια Κορέα και η Ουρουγουάη έχουν ακόμα την ευκαιρία να τους πηδήσουν την τελευταία ημέρα.