ΒΙΝΤΕΟ: Van Dijk ρίχνει μια ενθαρρυντική ενημέρωση της ανάκαμψης του

Μετά την αποθαρρυντική ενημέρωση του Γιούργκεν Κλοπ χθες, ο Βίρτζιλ Βαν Τζίκ ήθελε να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι εργάζεται σκληρά για τη διαδικασία ανάκαμψης του.

Η χθεσινή ενημέρωση τραυματισμών για τον Virgil van Dijk ήταν αρκετά αποθαρρυντική για όλους τους οπαδούς του Λίβερπουλ που περίμεναν να επιστρέψει αυτή τη σεζόν. Βασικά, ο Γερμανός διευθυντής υπαινίχθηκε ότι ο Ολλανδός αμυντικός ίσως να μην είναι έτοιμος να επιστρέψει στο πλήρες επίπεδο των επιδόσεων του πριν από το τέλος της εκστρατείας του. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο Γιούργκεν Κλοπ θα το έκανε αυτό. Προφανώς δεν θέλει να βιάσει τον Βέρτζιλ σε μια πρόωρη επιστροφή που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη φυσική κατάσταση του παίκτη του.

Οι τραυματισμοί στο γόνατο, όπως αυτός που υπέστη κατά της Έβερτον, είναι από τους πιο δύσκολους να νικήσουν για κάθε αθλητή σε οποιοδήποτε άθλημα. Στην περίπτωση του Van Dijk, οι γιατροί του είπαν ότι θα είναι έξω για τουλάχιστον 6 μήνες, αλλά προσπαθεί να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί για να επιστρέψει γρηγορότερα από αυτό. Αλλά η τελευταία εξέλιξη μετά τα κακά νέα του Κλοπ μπορεί να δώσει στους υποστηρικτές μια αχτίδα ελπίδας με τη διαδικασία αποκατάστασης του υπερασπιστή.

Ο Βαν Ντικ δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στα social media από τον παίκτη, μπορούμε να δούμε τον Van Dijk να εργάζεται σκληρά στο γυμναστήριο για να ανακάμψει πλήρως από το θέμα. Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ήδη ότι οι Κοκκινοί θα κάνουν χώρο για να συμπεριληφθεί στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά δεν ήθελε να ακουστεί αισιόδοξος για τίποτα. Όλα αυτά μόλις βγήκαν από το παράθυρο με αυτό το βίντεο από τον ίδιο τον Βαν Τζικ.

Όπου μπορούμε να τον δούμε να πηδάει και να ασκεί πίεση στο τραυματισμένο γόνατό του με μικρά προβλήματα για να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Αν και η Λίβερπουλ υπέγραψε έναν υπερασπιστή για να καλύψει την απουσία του, ο Βέρτζιλ θα θεωρείται ως επιλογή αν ο Κλοπ δει ότι η ανάρρωσή του πάει καλά τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι ο παίκτης προχωράει με ταχύ ρυθμό και μπορεί να καεί μέσα από τα στάδια αποκατάστασης γρηγορότερα από το συνηθισμένο.