ΒΙΝΤΕΟ: Solskjaer «έκπληκτος» για την ξαφνική απόλυση του Frank Lamard

Ο Ole Gunnar Solskjaer αντέδρασε στην απόφαση της Chelsea να απολύσει τον Frank Lampard από την διευθυντική του θέση.

Ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ έχουν πολλά κοινά. Πρώτον, ήταν και οι δύο θρύλοι των συλλόγων στις πλευρές που κατάφεραν. Δεύτερον, ήταν και οι δύο στο χείλος του να απολυθούν αφού οι ομάδες τους απέτυχαν πρόσφατα να αποδώσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ωστόσο, μόνο ένας από τους νέους διευθυντές έλαβε την επίφοβη επιστολή τερματισμού. Η Τσέλσι απέλυσε επίσημα τον Φρανκ Λάμπαρντ σήμερα το πρωί της Δευτέρας, πράγμα που οδήγησε σε ανάμεικτες αντιδράσεις. Φυσικά, ο Ole Gunnar Solskjaer ερωτήθηκε για το πώς ένιωθε μετά την απόφαση της Λέσχης του Λονδίνου.

«Ένα πράγμα που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο Φρανκ δεν θέλει κανείς μας να τον λυπάται, αυτό είναι σίγουρο. Γνωρίζω τον χαρακτήρα του, τη νοοτροπία του και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει και θα έχει μια πολύ καλή διευθυντική καριέρα».

Επιπλέον, ο μάνατζερ της Manchester United συνέχισε να εξηγεί γιατί η Chelsea ενήργησε τόσο σύντομα, αν και δεν συμφωνούσε απαραίτητα με την πλευρά της Premier League.

«Πέρασαν ένα μικρό μπαλάκι, μια περίοδο, για ένα σύντομο ξόρκι. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που ήταν στην κορυφή του πρωταθλήματος! Είναι η πρώτη βουτιά της φόρμας που είχαν πραγματικά κάτω από τον Φρανκ, οπότε [είμαι] λίγο έκπληκτος, αλλά δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω τι συμβαίνει στην Τσέλσι πραγματικά».

Ο Σόλσκιαρ ξέρει ότι ήταν ο τυχερός.

Παρόλο που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τώρα ηγέτες της Πρέμιερ Λιγκ, οι Κόκκινοι Διάβολοι πέρασαν επίσης ένα λιγότερο θετικό ξόρκι. Στην πραγματικότητα, υπήρξαν αρκετές κλήσεις για τον Εντ Γούντγουορντ να απολύσει τον Νορβηγό μάνατζερ.

«Ξέραμε ότι θα είχαμε κάποιες δύσκολες και ανώμαλες περιόδους και στάθηκαν δυνατοί. Φυσικά, είχα καλή υποστήριξη από τη λέσχη και η ηγεσία ήταν πολύ σταθερή, για την οποία αισθάνομαι πολύ ευγνώμων, επειδή έχουμε περάσει δύο ή τρία πραγματικά κακά ξόρκια.»

Επιπλέον, ο Solskjaer ήταν προσεκτικός με τα λόγια του, αλλά υπαινίχθηκε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με την πρόσφατη απόφαση της Chelsea.

«Μερικές φορές δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια και πιθανώς δεν ξέρετε τι συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια ούτε εδώ. Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω συνέχεια για την επικοινωνία μας, αλλά είναι πάντα λυπηρό όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του».