ΒΙΝΤΕΟ: Raging Pepe ωθεί το δικό του συμπαίκτη μετά από έντονη διαφωνία

Ο καπετάνιος του Πόρτο Πέπε είχε μια σοβαρή φιλονικία με τον συμπαίκτη του Mamadou Loum στο γήπεδο μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, έτσι δεν είναι; Ο Πέπε μπορεί να έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από τρία χρόνια, αλλά φαίνεται ότι η κακή του διάθεση δεν έχει αλλάξει καθόλου. Το Πόρτο αντιμετώπισε τον Φαρένσε αυτό το βράδυ της Δευτέρας καθώς προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Αν και ήταν σκληρός αγώνας για τους Πορτίστας, οι σημερινοί πρωταθλητές κατάφεραν να κερδίσουν 1-0 εναντίον του νότιου συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Pepe κάλεσε έναν από τους συμπαίκτες του αρκετές φορές, καθώς ο αμυντικός ήταν δυσαρεστημένος με την απόδοση του παίκτη. Ωστόσο, ήταν μια αρκετά φυσική κατάσταση, καθώς ο Πέπε είναι καπετάνιος του Πόρτο και αναμένεται να διεκδικήσει την ηγεσία του.

Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι τα σχόλιά του δεν ικανοποιούν καθόλου τον παίκτη. Ο Mamadou Loum ήταν εμφανώς αναστατωμένος μετά το τελευταίο σφύριγμα και η διάθεσή του δεν βελτιώθηκε καθώς τον πλησίαζε ο Pepe. Η διεθνής Πορτογαλία προσπάθησε να χαιρετήσει τον Λουμ στο τέλος του αγώνα, αλλά εξεπλάγην καθώς ο Λουμ δεν τον χαιρέτούσε και πάλι.

Αν και δεν είναι σαφές τι ακριβώς είπε ο 24χρονος Pepe, ήταν αρκετά καθαρά για να τον εκραγεί. Ο βετεράνος υπερασπιστής, γνωστός για τη σύντομη ψυχραιμία του, αμέσως επιτέθηκε στον συμπαίκτη του. Στην πραγματικότητα, ο Πέπε έσπρωξε επανειλημμένα τον Λουμ και προσπάθησε να τον χτυπήσει στο λαιμό.

Ο καυγάς συνεχίζεται στα αποδυτήρια της ομάδας.
Επιπλέον, ο πρώην άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τον διαιτητή του αγώνα και κάποιους άλλους συμπαίκτες που φοβόντουσαν ότι η κατάσταση μπορεί να κλιμακωθεί ακόμη περισσότερο. Αν και ο Λουμ δεν αντέδρασε στην αρχή, ο παίκτης εθεάθη να τρέχει προς τα αποδυτήρια λίγο μετά. Στην πραγματικότητα, ένα βίντεο δείχνει αρκετά μέλη της ομάδας του Πόρτο να κυνηγούν γρήγορα τον Λουμ, πράγμα που σημαίνει ότι ο καυγάς δεν είχε τελειώσει.

Παρ ‘όλα αυτά, ο μάνατζερ του Πόρτο Sergio Conceicao έσπευσε να απορρίψει τις φήμες ότι οι παίκτες εξακολουθούν να αγωνίζονται.

«Δεν είναι μια όμορφη κατάσταση, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όπως γνωρίζετε», δήλωσε ο Conceicao. «Αλλά είμαι εδώ με την ομάδα εργασίας μας για να λύσουμε την κατάσταση που έχει ήδη λυθεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα προτιμούσα να μην συμβεί, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου.»

Επιπλέον, ο ίδιος ο Mamadou Loum δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά, ο Πέπε δεν έχει αντιδράσει στο περιστατικό από αυτή τη στιγμή.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους οπαδούς του Πόρτο για το ατυχές περιστατικό που συνέβη απόψε. Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ. Ο Πέπε είναι μεγαλύτερος αδερφός και έμαθα πολλά από αυτόν».

Αναχώρηση κάτω από τη φιλονικία που σχεδόν είχε δύο συμπαίκτες αγωνίζονται μεταξύ τους στο γήπεδο.