ΒΙΝΤΕΟ: Neymar πηγαίνει πίσω στην προπόνηση με την μπάλα

Μετά από μερικές εβδομάδες ανάρρωσης από μυϊκό τραυματισμό, τελικά βλέπουμε τον Neymar πίσω στο γήπεδο να αγγίζει την μπάλα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Παρόλο που ο Neymar απέχει μερικές εβδομάδες από το να επιστρέψει σε επίσημο ματς, τελικά τον είδαμε να αγγίζει την μπάλα σήμερα. Οι οπαδοί του PSG θα χαρούν με τις εικόνες του βραζιλιάνικου αστέρα πίσω στη δράση μπροστά από τον περίπλοκο μήνα που έχουν μπροστά σε όλους τους διαγωνισμούς. Ο πιο σημαντικός αγώνας θα είναι εναντίον της Μπαρτσελόνα στο Parc des Princes με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ακόμα αναποφάσιστος. Ακόμα δεν ξέρει αν ο κίνδυνος Neymar κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα θα είναι καλή ιδέα, ειδικά με πλεονέκτημα 4-1 στο σύνολο.

Αν και είναι πιθανό να χάσει τον αγώνα Ligue 1 της Τετάρτης στο Μπορντό, η επιστροφή του Neymar στο γήπεδο είναι φανταστική είδηση. Θα χρειαστούν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους πίσω σε κορυφαία φόρμα αν θέλουν να αγωνιστούν για οποιουσδήποτε τίτλους αυτή τη σεζόν. Ο Kylian Mappe είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την PSG, αλλά δεν θα είναι σε θέση να μεταφέρει την ομάδα μόνος του. Η PSG έχει έναν περίπλοκο μήνα μπροστά και ο Pochettino έχει μια ιδέα για το πότε μπορεί να επιστρέψει.

Το σχέδιο του Ποτσετίνο να ετοιμάσει τον Νέιμαρ.

Το να ρισκάρεις τον Neymar για να παίξει τον αγώνα εναντίον της Βαρκελώνης μπορεί να μην είναι στα σχέδια του Pochettino, αλλά είναι να τον κάνεις να παίξει στη Νάντη. Πριν από το διεθνές διάλειμμα, υπάρχουν δύο αγώνες όπου ο Neymar θα μπορούσε να επιστρέψει. Το Olympique Lyonnais είναι ένα παιχνίδι κρίσης που θα αποφασίσει αν το PSG έχει πιθανότητες να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν. Ένα παιχνίδι που θα λάβει χώρα λίγο πριν το διεθνές διάλειμμα.

Αν ο Neymar θέλει να είναι κατάλληλος για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Conmebol, πρέπει να παίξει μερικούς αγώνες πριν από αυτό. Ο Pochettino καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τη Βραζιλία για το αστέρι του, γι ‘αυτό θέλει να το πάρει αργά. Το βίντεο του πίσω στην προπόνηση σήμερα είναι σπουδαία νέα για τον σύλλογο, αλλά πρέπει να είναι προσεκτικοί μαζί του. Διαφορετικά, θα τραυματιστεί ξανά.