ΒΙΝΤΕΟ: Το λάθος του Πίκφορντ κοστίζει στην Έβερτον τρεις πόντους εναντίον του Λέστερ

Ο Τζόρνταν Πίκφορντ έφταιγε στον ισοσταθμιστή του Λέστερ στη σύγκρουση της Πρέμιερ Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τερματοφύλακας της Έβερτον Τζόρνταν Πίκφορντ είναι ο ζωντανός ορισμός ενός ασυνεπή παίκτη. Αν και το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και έχει κάνει κάποιες θαυμάσιες διασώσεις όλα αυτά τα χρόνια, ο διεθνής της Αγγλίας κάνει μερικά σοκαριστικά λάθη που και που.

Ο Λέστερ είχε ρέντα καθώς αντιμετώπιζαν την Έβερτον στο πάρκο Γκούντισον την Τετάρτη. Οι Αλεπούδες είχαν κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ και σήμερα βρίσκονται στην τρίτη θέση της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας. Ωστόσο, οι Toffees έδωσαν στην ομάδα του Brendan Rodgers ένα τρέξιμο για τα χρήματά τους, καθώς ο James Rodriguez σκόραρε ένα θαυμάσιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο είπε μια πολύ διαφορετική ιστορία καθώς οι Αλεπούδες αποφάσισαν να δώσουν στον διευθυντή τους ένα αργοπορημένο δώρο γενεθλίων. Leicester πίεσε συνεχώς Everton και τελικά πήρε την ευκαιρία τους για έναν ισοσταθμιστή, όπως Tielemans δόθηκε κάποιο χώρο έξω από το κουτί.

Ο Βέλγος μέσος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του και έδωσε μια αρκετά καλή βολή στον τερματοφύλακα. Η μπάλα τέθηκε στη μέση του στόχου και φαινόταν σαν μια κάπως εύκολη αποθήκευση για Pickford. Ωστόσο, η διεθνής Αγγλία απέτυχε να κάνει την εκκαθάριση καθώς άγγιξε την μπάλα με το χέρι του, αλλά είδε να πηγαίνει με οποιονδήποτε τρόπο.

Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα μπορούσε να ευχαριστήσει τον μάνατζερ της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που παρακολουθούσε τον αγώνα από τις κερκίδες. Μετά το λάθος του Πίκφορντ, ο προπονητής αναμφίβολα θα αναζητήσει περαιτέρω επιλογές για το στόχο.