ΒΙΝΤΕΟ: Πόρτο παίκτης έσπευσε στο νοσοκομείο μετά από τρομακτική σύγκρουση με τον φύλακα

Το δεξί πίσω μέρος του Πόρτο, η Νανού υπέστη τραυματική εγκεφαλική βλάβη αφού πιάστηκε ανάμεσα σε δύο αντιπάλους σε μια εναέρια πρόκληση.

Σε αυτό το βράδυ της Πέμπτης σύγκρουση Primeira Liga μεταξύ Πόρτο και Belenenses ΕΔΕ υπήρξε μια φρικτή πρόκληση που οδήγησε έναν παίκτη να σταλεί στο νοσοκομείο. Στο 85ο λεπτό του αγώνα, το Πόρτο ήταν πρόθυμο να εξασφαλίσει το νικητήριο γκολ. Ο Jesus Corona διέσχισε την μπάλα στο κουτί καθώς η Nanu μπήκε στο κουτί για να την αμφισβητήσει. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας Kritsyuk και η δεξιά πίσω Nanu συγκρούστηκαν στον αέρα και ο παίκτης του Πόρτο έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.

Οι παίκτες και από τις δύο πλευρές κάλεσαν αμέσως το ιατρικό προσωπικό να εισέλθει στο γήπεδο. Επιπλέον, και οι δύο πλευρές ζήτησαν με αγωνία από το ασθενοφόρο να εισέλθει αμέσως. Κατέστη σαφές ότι ο τραυματισμός της Nanu ήταν πολύ σοβαρός, καθώς ο Pepe και ο Marega είδαν να κλαίνε στο γήπεδο.

Ο 26χρονος παίκτης έλαβε αμέσως οξυγόνο και βοηθήθηκε για 10 λεπτά πριν βγει από το γήπεδο με ασθενοφόρο. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record, η Nanu έφτασε στο νοσοκομείο με πλήρη συνείδηση και μεταφέρθηκε για περαιτέρω εξέταση. Επιπλέον, ο παίκτης υπέστη τραυματική εγκεφαλική βλάβη, αλλά είναι σε σταθερή κατάσταση.

Παρά τη φρικτή πρόκληση και τις σαφείς ανησυχίες που προήλθαν από τις δύο ομάδες, ο μάνατζερ του Πόρτο Sergio Conceicao μπήκε στο γήπεδο φωνάζοντας στον διαιτητή του αγώνα. Ο Πορτογάλος μάνατζερ και ορισμένοι παίκτες του Πόρτο ενοχλήθηκαν εμφανώς από τον διαιτητή. Ωστόσο, μετά την επικύρωση από το VAR, το Πόρτο έλαβε γωνία αντί για ποινή.

Ο αγώνας έληξε με ισοπαλία χωρίς γκολ και οι τρέχοντες ήρωες μπορούν πλέον να μείνουν πιο πίσω από τον Sporting στον αγώνα για να ανανεώσουν τον τίτλο τους.

Ευχόμαστε στη Νανού ταχεία ανάρρωση μετά από αυτό το ατυχές γεγονός.