ΒΙΝΤΕΟ: Παρακολουθήστε την απίστευτη διάσωση του Aaron Ramsdale ενάντια στο Λέστερ

Ο Ράμσντεϊλ έβαλε μια παράσταση για να κρατήσει ένα καθαρό φύλλο για την Άρσεναλ στη μαζική νίκη τους ενάντια στις Αλεπούδες.

Aaron Ramsdale εξέπληξε τους οπαδούς Arsenal με μια άλλη απίστευτη απόδοση το Σάββατο.

Ο τερματοφύλακας Gunners έκανε οκτώ αποταμίευσεις για να κρατήσει ένα καθαρό φύλλο στη νίκη 2-0 της Άρσεναλ επί του Λέστερ Σίτι. Η καλύτερή του διάσωση ήρθε στο 42ο λεπτό όταν έδωσε το ελεύθερο λάκτισμα του James Maddison στο οριζόντιο δοκάρι με μια εκπληκτική απόκρουση.

Σε συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο Ράμσντεϊλ εξήγησε την αντίδρασή του.

«Η Maddison είναι ένας κορυφαίος φάουλ και έχω αντιμετωπίσει μαζί του μερικές φορές στο πρωτάθλημα και την εκπαίδευση για τους κάτω των 21 ετών», δήλωσε ο Ramsdale.

«Ανησυχούσα περισσότερο ότι θα το αντιστρέψει και θα έρθει με το μέρος μου. Δεν είχε πολύ ρυθμό, πράγμα που μου επέτρεψε να πάω εκεί.

«Ήταν μόνο μια από εκείνες τις μέρες που έσωζα ό, τι μου πετούσαν και τα παιδιά μπλοκάρουν όλα τα άλλα — την πρώτη μέρα.»

Ο Mikel Arteta παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει το Ramsdale σώσει όταν το είδε από την γραμμή αφής.

«Η αντίδρασή μου όταν είδα την μπάλα να φεύγει από το πόδι της Μάντισον ήταν «Γκολ». Δεν ξέρω πώς συνέβη, ήταν απίστευτο, και ο συγχρονισμός ήταν κρίσιμος.

«Επενδύουμε χρήματα σε ταλέντα και ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μπορούν να είναι σπουδαίοι για το μέλλον του συλλόγου. Θα πάρουμε αυτή την απόφαση βασιζόμενοι σε αυτό. Aaron είχε κάποιες ενθαρρυντικές παραστάσεις, σήμερα έκανε κάποιες απίστευτες αποδόσεις.

«Πρέπει να συνεχίσει να το κάνει αυτό. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίξεις 50 παιχνίδια για 20 χρόνια, και αυτό είναι μόνο η αρχή».

Με τη νίκη τους ενάντια στους Φοξ, ο Ράμσντεϊλ ένας συν. ανέβηκε στην πέμπτη θέση στο τραπέζι του πρωταθλήματος.

Οι Πυροβολητές θα συναντήσουν τον Γουότφορντ στο επόμενο παιχνίδι τους στις 7 Νοεμβρίου.