ΒΙΝΤΕΟ: Ο Samuel Umtti αντιμετωπίζει τους οπαδούς της Βαρκελώνης που μπλοκάρει το αυτοκίνητό του

Μια μικρή ομάδα οπαδών της Βαρκελώνης παρενοχλούσαν τον Umtiti σταματώντας το αυτοκίνητό του στη μέση ενός δρόμου.

Βλέπουμε το όνομα του Samuel Umtiti στα τμήματα σχολίων σχεδόν κάθε δημοσίευσης που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αμυντικός της Βαρκελώνης δεν απολαμβάνει την καλύτερη μορφή της καριέρας του καθώς συνεχίζει να αγωνίζεται για το χρόνο του παιχνιδιού. Ωστόσο, έχει αποκτήσει ένα ιδιαίτερο είδος (un) δημοτικότητας μεταξύ των οπαδών, το οποίο είναι ασφαλές μόνο να περιγραφεί ως λατρεία μετά! 😁

Μια μικρή ομάδα οπαδών της Barca μπλοκάρει το αυτοκίνητο του Umtiti την Τετάρτη. Ας δούμε την αντίδραση του Γάλλο στο περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί της Βαρκελώνης παρενοχλούν τον Ουμτίτι. Τον περασμένο μήνα, ένα βίντεο έγινε viral, που δείχνει δύο άτομα να πλησιάζουν το αυτοκίνητο του Γάλλου αμυντικού για να αφαιρέσουν τα καπάκια των τροχών. Το άτομο που δημοσίευσε το βίντεο απαίτησε δράση από τη λέσχη, αλλά οι Ισπανοί γίγαντες δεν έχουν ακόμη αντιδράσει σε αυτά τα περιστατικά.

Η τρέχουσα συμφωνία του Ουμτίτι στη Βαρκελώνη ισχύει μέχρι το 2023, με την ομάδα να είναι πρόθυμη να τον ξεφορτωθεί από τη λίστα μισθών τους. Ωστόσο, ο Γάλλος αρνήθηκε να μετακομίσει σε νέο σύλλογο, καθώς θα έχει περικοπή μισθού σε σύγκριση με τα κέρδη του στο Camp Nou.

Με την άφιξη του Xavi Hernandez, οι οπαδοί ήλπιζαν να δουν τον Umtiti πίσω στη δράση, αλλά ο νεοδιορισμένος διευθυντής δεν του έδωσε καθόλου λεπτά.