ΒΙΝΤΕΟ: Ο Lukaku εκδίδει επίσημη συγγνώμη για μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη

Μετά τα ενοχλητικά σχόλιά του σχετικά με το μέλλον του, ο Romelu Lukaku εξέδωσε επίσημη απολογία για όλους τους υποστηρικτές της Τσέλσι.

Ο Romelu Lukaku έχει ζητήσει συγγνώμη από τον Thomas Tuchel, τους συναδέλφους του από την Τσέλσι και τους υποστηρικτές για τα πρόσφατα αμφιλεγόμενα σχόλιά του.

Ο διεθνής Βελγίου δήλωσε στην Sky Sports Italia ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με την τακτική του Γερμανού προπονητή. Επιπλέον, δήλωσε επίσης ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο μέλλον στην Inter Milan λόγω της θετικής σχέσης του με τον σύλλογο.

Ως συνέπεια των λόγων του, ο Λουκάκου αποκλείστηκε από την κλήρωση 2-2 της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ την Κυριακή. Ωστόσο, ο μεγάλος άνθρωπος έχει αναλάβει τον εαυτό του να διορθώσει τα πράγματα με ένα επίσημο μήνυμα για όλους.

Τι είπε;

Ο Lukaku είπε σε ένα βίντεο στο Twitter των Blues: «Για τους οπαδούς, λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα».

«Ξέρετε τη σύνδεση που έχω με αυτό το κλαμπ από τα εφηβικά μου χρόνια. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είστε αναστατωμένοι. Προφανώς, είναι στο χέρι μου τώρα να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη σας. Και θα κάνω ό, τι μπορώ για να δείχνω αφοσίωση κάθε μέρα στο χώρο της εκπαίδευσης. Και στα παιχνίδια για να σιγουρευτούμε ότι θα κερδίσουμε παιχνίδια.»

«Στον διευθυντή, ζητώ συγγνώμη και στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα. Γιατί νομίζω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Και θέλω να προχωρήσω από αυτό, να σιγουρευτώ ότι θα αρχίσουμε να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και ότι παίζω για την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο.»