ΒΙΝΤΕΟ: Ο Jadon Sancho συνεχίζει το σερί του στο Ντόρτμουντ

Με το πρώτο γκολ στην κλήρωση 2-2 του Ντόρτμουντ, ο Jadon Sancho συνέχισε τη θετική του πορεία το 2021. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έσωσε ένα σημείο στο τέλος.

Παρόλο που η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν κάνει καλή δουλειά στην Μπουντεσλίγκα αυτή τη στιγμή, μπορούν ακόμα να αναπαυθούν με τον Τζέιντον Σάντσο. Οι συνεχείς φήμες για το μέλλον του δεν σταμάτησαν πέρυσι. Οι σύνδεσμοι του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αδύνατον να ξεφύγουν γι’ αυτόν Μπορούμε να εντοπίσουμε τη στιγμή που η φήμη άρχισε να πηγαίνει στο κεφάλι του λίγο. Το επίπεδο του Σάντσο έπεσε δραματικά, γεγονός που αποτελεί παράγοντα για τη θέση του Ντόρτμουντ στο τραπέζι της Μπουντεσλίγκα σήμερα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά κατάλαβε ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμα. Jadon Sancho ξεκίνησε 2021 με ένα κτύπημα και πιθανώς στην κορυφή του παιχνιδιού του. Μόνο στην Μπουντεσλίγκα, ο Jadon Sancho έχει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε οκτώ αγώνες. Περιττό να πούμε ότι το γκολ του εναντίον του Hoffenheim σήμερα αποδεικνύει ότι θα είναι πίσω στην κορυφή της λίστας για κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη. Ο Ραφαέλ Γκερέιρο τον έστησε για ένα πρώιμο ανοιχτήρι που το Ντόρτμουντ δεν μπορούσε να κρατήσει.

Ο Haaland σώζει ένα σημείο κοντά στο τέλος.

Μετά την επίτευξη ενός μη επιτρεπόμενου στόχου από το VAR, ο Erling Haaland φαινόταν νεκρός αποφασισμένος να αλλάξει τη μοίρα του Μπορούσια Ντόρτμουντ σήμερα. Πήρε να σκοράρει ένα γκολ με κάποια διαμάχη αφού χτύπησε την μπάλα με έναν παίκτη Hoffenheim πεσμένο στο έδαφος. Παρόλο που επιτρεπόταν ο στόχος, η συμπεριφορά αυτή θεωρείται ατιμωτική στο ποδόσφαιρο.

Όλοι οι αντίπαλοι έφτασαν στο πρόσωπο του Haaland καθώς η κατάσταση κλιμακωνόταν γρήγορα. Αυτό το σημείο Haaland έσωσε για το Dortmund δεν κάνει πολλά γι ‘αυτούς καθώς βυθίζονται στην έκτη θέση στο τραπέζι. Αν παραμείνουν έτσι, ο Νορβηγός επιθετικός πιθανότατα θα φύγει από το κλαμπ κατά μήκος του Jadon Sancho το καλοκαίρι. Και τα δύο νεαρά αστέρια είναι κάτω των ’20 που παράγουν τα περισσότερα γκολ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο σήμερα.