ΒΙΝΤΕΟ: Ο Χαντάνοβιτς σταματάει την απεργία του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε σε ένα υπέροχο έργο που σταμάτησε ένας Σούπερ Χαντάνοβιτς στο Coppa Italia αυτή την Τρίτη.

Η Γιουβέντους είναι στον τελικό του Κόπα Ιτάλια όπου θα αντιμετωπίσουν την Αταλάντα τον Μάιο. Οι Bianconeri κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη θέση τους μετά από μια δίποδα νίκη επί της Inter Milan. Αυτό το βράδυ της Τρίτης, η σύγκρουση του Ζυβ και της Ίντερ κατέληξε σε ισοπαλία χωρίς σκορ, πολύ λόγω της κορυφαίας απόδοσης του Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας κατάφερε να σταματήσει τις προσπάθειες του Κριστιάνο Ρονάλντο συνολικά πέντε φορές, κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει το αστέρι να αισθάνεται χαρούμενη. Παρόλα αυτά, ο Χαντάνοβιτς ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου και η Ίντερ δεν μπορεί να τον κατηγορήσει που βγήκε εκτός Κυπέλλου.

Στην πραγματικότητα, μια από τις πιο λαμπρές στιγμές του φωτιστικού χαρακτήρισε μία από τις συγκρούσεις μεταξύ του 36χρονου φύλακα και του 36χρονου επιθετικού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε την μπάλα από την αριστερή πτέρυγα και ντρίμπλα γύρω από το Σκρινιάρ, τη Μπαρέλα και τον ντε Βρί. Μας άφησε να θυμηθούμε τον παλιό Κριστιάνο που άφησε τους υπερασπιστές να αναρωτιούνται πού ήταν με τις απίστευτες ικανότητές του.

Στην πραγματικότητα, μόλις οι υπερασπιστές συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε, ήταν ήδη πολύ αργά. Ο Ρονάλντο μπήκε γρήγορα στο κουτί και έστειλε την μπάλα στο δρόμο του προς το δίχτυ με μια ισχυρή απεργία. Ωστόσο, το πορτογαλικό αστέρι έμεινε με άδεια χέρια, καθώς ένα Super Handanovic εμφανίζεται μια άλλη υπέροχη διάσωση.

Αν και ο τερματοφύλακας ήταν αποφασισμένος να ματαιώσει τον Κριστιάνο, το αστέρι και η ομάδα του θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν ένα άλλο κομμάτι ασημικά. Το μόνο που μένει άγνωστο είναι αν ο Γκολίνι της Αταλάντα θα δημιουργήσει εξίσου πολλές δυσκολίες για τον Ρονάλντο όπως και ο Χαντάνοβιτς.

Αναχώρηση κάτω από την καταπληκτική προσπάθεια του καπετάνιου της Πορτογαλίας να βάλει τη Γιουβέντους στο προβάδισμα ενάντια στην Ίντερ Μίλαν.