ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ρονάλντο σπάει την κλειδαριά εναντίον της Ελλάδας Βερόνα

Μετά από ένα βαρετό πρώτο ημίχρονο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε τελικά ένα άλλο γκολ για να σπάσει την κλειδαριά εναντίον της Hellas Verona στο σημερινό αγώνα Serie A.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρχίζει να βρίσκει την ιδανική του μορφή μετά την αποψινή παράσταση εναντίον της Ελλάδας Βερόνα. Η Γιουβέντους τους έκανε μια επίσκεψη με την ελπίδα ότι ο Ρονάλντο θα μπορούσε να τους βοηθήσει να περάσουν από έναν περίπλοκο χώρο. Αρχικά, οι ντόπιοι κατάφεραν να κρατήσουν το πορτογαλικό αστέρι στον κόλπο καθ ‘όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου. Στην πραγματικότητα, υποστήκαμε από ένα βαρετό 45 λεπτά στα οποία ο Κριστιάνο μόλις είχε πιθανότητες να σκοράρει.

Αλλά Andrea Pirlo αποφάσισε να ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημίχρονου και Ronaldo επωφελήθηκε από αυτό. Ο Φεντερίκο Τσιέσα ήταν ο άνθρωπος που βρήκε τον Κριστιάνο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αφού τον βρήκε ο Άρθουρ Μέλο από τα βάθη. Μόλις ο Κριστιάνο πήρε τη βοήθεια μπροστά στον τερματοφύλακα, ήξερες ότι θα σκοράρει. Μετά το πρώτο γκολ της Γιουβέντους, ο Κριστιάνο είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση για την μπάλα.

#VeronaJuve ⁩

فيرونا 0 × 1 يوفنتوس | GOALLLLLLL Ronaldo HD ?

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
to never miss any goal Follow @7DN26_ pic.twitter.com/3NaKQwdDbs

— MBS77 (@MBS7711) February 27, 2021

Ο Ρονάλντο ηγείται του πίνακα σκορ.

Με αυτό το στόχο, Κριστιάνο Ρονάλντο παίρνει στο 19 στη Serie A αυτή τη σεζόν. Αυτό είναι δύο γκολ πάνω από τον Romelu Lukaku, ο οποίος είναι πιο κοντά σε αυτόν. Αν συνεχίσει με αυτή τη μορφή, ο Cristiano έχει πολλές επιλογές για να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο Capocannioniere στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής, ο Ρονάλντο κέρδισε ήδη τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ και το ισπανικό Pichichi.

Αν κερδίσει το ένα από τη Serie A, θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που θα ολοκληρώσει αυτό το κατόρθωμα. Λες και αυτό το τέρας του παίκτη δεν ήταν ήδη θρύλος. Αν πάρει αυτό το κατόρθωμα θα ανυψώσει το όνομά του ακόμα πιο ψηλά από τώρα, αλλά ο Κριστιάνο δεν μας εκπλήσσει πια. Αυτό είναι δουλειά ως συνήθως γι’ αυτόν.