ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ρονάλντο επιδεικνύει τις ικανότητές του στην εκπαίδευση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσίασε τις θαυμάσιες ικανότητές του στην προπόνηση της Γιουβέντους αυτής της Πέμπτης.

Είναι έτοιμος να γίνει 36, έχει κερδίσει σχεδόν κάθε τίτλο και βραβείο που μπορεί να πάρει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά είναι ακόμα στην κορυφή του παιχνιδιού του. Πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο μένει τόσο συγκεντρωμένος και αποφασισμένος μετά από τόσα χρόνια;

Ένας από τους λόγους που εξηγούν την επιτυχία του αστέρα είναι ότι ποτέ δεν σταμάτησε να διασκεδάζει στο γήπεδο. Το να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να είναι μόνο δουλειά και όχι παιχνίδι, και φαίνεται ότι ο Ρονάλντο έχει επιτύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ των δύο.

Στην αρχή αυτής της καριέρας, ο Ρονάλντο ήταν ένας ανόητος έφηβος που αγαπούσε να παίζει με την μπάλα. Ωστόσο, αυτό φυσικά αναστάτωσε μερικούς από τους μεγαλύτερους συμπαίκτες του. Μετά από ένα περιστατικό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ρούντ Βαν Νιστελρούι, η εστίαση του Ρονάλντο άρχισε να αλλάζει.

Η νοοτροπία του καπετάνιου της Πορτογαλίας εξελίχθηκε και ο Cristiano είχε μόνο ένα στόχο στο μυαλό του: να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Φυσικά, αυτό δεν άφησε πολύ χρόνο για να χαζολογάς εντός και εκτός γηπέδου. Ωστόσο, οι συμπαίκτες του Ρονάλντο πάντα διαβεβαίωναν ότι είναι ένα από τα ωραιότερα παιδιά στα αποδυτήρια. Επιπλέον, το αστέρι Γιουβέντους μερικές φορές πιάνεται να γελάει σε προπονήσεις.

Σήμερα το πρωί της Πέμπτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εθεάθη να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα: να διασκεδάσει τους συμπαίκτες του και τους θαυμαστές του. Ο παίκτης έδειξε τις ικανότητές του με μια σειρά από πινελιές και κόλπα και άφησε τον Bernardeschi να κοιτάζει με αστέρι στο γήπεδο προπόνησης.

Δείτε τις εντυπωσιακές ικανότητες του Κριστιάνο στο παρακάτω βίντεο.