ΒΙΝΤΕΟ: Ο Λέων Μέσι φτάνει στη Βαρκελώνη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε πριν από λίγο, ο Leo Messi εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο El Pratt της Βαρκελώνης μετά το ταξίδι του στην Ίμπιζα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μετά από πάνω από ένα χρόνο εικασίες για το μέλλον του, φαίνεται ότι ο Λέων Μέσι κατέληξε τελικά σε συμφωνία να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πώς ξεκίνησε όλο αυτό το έπος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2020. Με τον Μέσι να στέλνει το μπούροφαξ να λέει στον Πρόεδρο Μπαρτομέου ότι ήθελε να φύγει. Το πρόβλημα ήταν η κακή μεταχείριση που έπαιρνε σε επαγγελματικό επίπεδο παρά τους αυξημένους μισθούς που έπαιρνε. Για μια στιγμή εκεί, όλοι είδαμε πώς ο Μέσι άρχισε να σκέφτεται ότι ο χρόνος του ως παίκτης της Βαρκελώνης έφτασε στο τέλος του.

Αλλά οι ενέργειές του ήταν ο τέλειος καταλύτης για να κάνει μια επακόλουθη αλλαγή μέσα στη δομή του συλλόγου. Σύντομα, ο Bartomeu διώχθηκε από τη λέσχη, και διεξήχθησαν εκλογές για νέο πρόεδρο. Η εικόνα του Μέσι κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου ήταν ένα προοίμιο για την επικείμενη νίκη της Joan Laporta. Τόσο ο παίκτης όσο και ο νέος πρόεδρος κατανόησαν ο ένας τον άλλον από τα προηγούμενα χρόνια και ήθελαν να συνεχίσουν να εργάζονται μαζί. Αλλά έπρεπε να συμβούν πολλά για να πείσει τον Λίο.

Η La Liga συνεργάζεται για να κρατήσει τον Messi στην Ισπανία.

Ο πρόεδρος της Λα Λίγκα Χαβιέ Τέμπας ήξερε ότι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να χάσουν τον Λάιονελ Μέσι. Μετά τις απώλειες του Neymar και του Cristiano Ronaldo, ο ισπανικός διαγωνισμός υπέστη τεράστια απώλεια από κάθε άποψη. Η πρόσφατη εισφορά εισοδήματος προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για την τελική σύμβαση του Μέσι στην FC Barcelona. Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο παίκτης συμφώνησε σε αυτή τη νέα συμφωνία και μια ανακοίνωση εκκρεμεί μέχρι αύριο. Επίσης μόλις λάβαμε την επιβεβαίωση του Λίο να φτάνει στη Βαρκελώνη από το ταξίδι του στην Ίμπιζα.

Είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει ο καταλανικός σύλλογος ότι ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία μένει στο σύλλογο για άλλα πέντε χρόνια. Πολλοί από αυτούς τους αμφισβητίες θα πρέπει να κρύβονται σε σπηλιές για πολύ καιρό μετά από αυτή την ανακοίνωση. Αλλά οι μισοί του Μέσι θα συνεχίσουν να μισούν. Στο τέλος της ημέρας, θα δούμε μια άλλη τέλεια ιστορία αγάπης όπως είδαμε με τον Carles Puyol στη Βαρκελώνη ή τον Francesco Totti με την AS Roma. Ευχαρίστησε τους ουρανούς γι’ αυτό.