ΒΙΝΤΕΟ: Ο εισβολέας του Pitch χαλάει την επίθεση του Messi με PSG

Συνέβη κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής αναμέτρησης εναντίον της Μασσαλίας, καθώς ένας εισβολέας του γηπέδου χάλασε την επίθεση του Lionel Messi με την Paris Saint-Germain.

Ένας εισβολέας του γηπέδου κατέστρεψε την αντεπίθεση του Λάιονελ Μέσι κατά τη διάρκεια της κλήρωσης 0-0 του Παρισιού Σεν Ζερμέν κατά της Μασσαλίας την Κυριακή. Η Mercurial Argentine έχει κάνει μια κακή αρχή σε μια σεζόν πρωταθλήματος σε 16 χρόνια μετά τη σύγκρουση του Σαββατοκύριακου στη Λιγκ 1.

Στην πραγματικότητα, η PSG έχει πλέον ρίξει πόντους για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μετά από ισοπαλία στο Στάδιο Ποδηλατοδρόμιο την Κυριακή. Και για τον Μέσι, αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη πάπια για την πλευρά του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τότε που μπήκε το καλοκαίρι.

Αν χάσατε τη ζωντανή δράση, το παιχνίδι σταματήθηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών. Πρώτον, ο Neymar απέφυγε να τραυματιστεί από μπουκάλια που του ρίχτηκαν από τις κερκίδες ενώ έπαιρνε μια κλωτσιά.

Και τότε, ο Μέσι δεν μπορούσε να συνεχίσει να τρέχει με την μπάλα καθώς ένας εισβολέας αγωνιστικού χώρου εισέβαλε προς το 34χρονο κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης PSG. Ευτυχώς γι ‘αυτόν, ο λεηλάτης αποδείχθηκε οπαδός του Messi και δεν είχε καμία πρόθεση να τον βλάψει.

Howbeit, ο πρώην παίκτης Barca απέτυχε να net στην έναρξη τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2005-06. Προφανώς, ο Μέσι παραδέχθηκε επίσης την κατοχή 16 φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εναντίον της Μασσαλίας.

Ο έξι φορές νικητής του Ballon d’Or θα πρέπει να έχει την υπομονή να ανοίξει το λογαριασμό του για το PSG μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Μπροστά για τους άνδρες του Ποτσετίνο είναι μια κρίσιμη μάχη με τους πρωταθλητές της Λιγκ 1, Λιλ, που παίζουν την Παρασκευή.