ΒΙΝΤΕΟ: Ο γιος του Didier Drogba γιορτάζει τον πρώτο επαγγελματικό του στόχο με στυλ

Ο γιος του Ντιντιέ Ντρογκμπα, ο Ισαάκ, παρείχε μια ακριβή αντιστοιχία της γιορτής του πατέρα του, αφού σκόραρε το πρώτο επαγγελματικό του γκολ.

Αυτό είναι για τους σκληρούς οπαδούς της Τσέλσι! Μαζί με αυτούς, όλοι μας αγαπούσαμε να παρακολουθούμε τον Didier Drogba να κάνει μια χαριτωμένη γιορτή αφού σκόραρε τα γκολ του. Και για να πω την αλήθεια, μας άρεσε ιδιαίτερα το σήμα κατατεθέν του τρέχει προς τους οπαδούς αντλώντας και τα δύο χέρια με αδρεναλίνη στο πρόσωπό του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν είναι Drogba που θα δούμε, αλλά είναι ο γιος του ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του με στυλ. Ναι, ο γιος του Ντιντιέ Ισαάκ έκανε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ για την ιταλική Serie D club Caratese που έπαιξε κόντρα στον Caronnese.

Ο Άιζακ έβαλε την μπάλα στο πίσω μέρος του διχτυού, όπως έκανε ο πατέρας του παλιά. Ο Caratese κέρδισε το παιχνίδι με 1-0 και ο γιος του Drogba έλαβε την πλήρη πίστωση για την άξια νίκη.

Αυτό που δεν εξέπληξε όλους ήταν ο εορτασμός του Ισαάκ αφού σκόραρε το γκολ. Περιτριγυρισμένος από τους συμπαίκτες του, τράβηξε μια κατοπτρική εικόνα του πατέρα του όπως τον παλιό καιρό του Ντρογκμπά στο Στάμφορντ Μπριτζ. Αυτό σηματοδότησε την έναρξη της καριέρας του 20χρονου στην Ιταλία, καθώς έκανε την τρίτη του εμφάνιση στη λέσχη Serie D.

Στην πραγματικότητα, ο Ισαάκ αρχικά έπαιξε την καριέρα του στο Τσέλσι πριν μετακομίσει στη γαλλική ομάδα EA Guingamp το καλοκαίρι του 2019. Και αφού απελευθερώθηκε από τη γαλλική στολή, είδε ένα μονοπάτι στην Ιταλία κάτω από το Caratese.

Αν και θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν μια αργά bloomer, ο ίδιος ο Drogba δεν εντάχτηκε στα Blues μέχρι τα 27 του. Τούτου λεχθέντος, ο Ισαάκ έχει ακόμα αρκετό χρόνο για να θέσει την καριέρα του προς τη σωστή κατεύθυνση. Μαντέψτε ο χρόνος θα πει μόνο τι βρίσκεται στο μέλλον του, αλλά προς το παρόν, απολαύστε την εκπομπή του!