ΒΙΝΤΕΟ: Ο γιος του Ρονάλντο πηδάει από χαρά καθώς σκοράρει ο πατέρας του

Ο Κριστιάνο Τζούνιορ αντέδρασε με χαρά καθώς παρακολουθούσε τον πατέρα του να σκοράρει έναν ισοσταθμιστή ενάντια στην Ίντερ Μίλαν.

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα από τα πιο διάσημα 10χρονα στον κόσμο. Αν και η οικογένειά του κάνει σαφώς μια προσπάθεια να προστατέψει το νεαρό αγόρι από το κοινό, δείχνουν επίσης την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο. Ως εκ τούτου, ο Cris και η Georgina μερικές φορές μοιράζονται μερικές στιγμές της ζωής του Cristianinho.

Αυτή την Τρίτη το βράδυ, ο σταρ της Γιουβέντους απέδειξε για άλλη μια φορά ότι γερνάει σαν καλό κρασί καθώς σκόραρε ένα στήριγμα στους ημιτελικούς της Coppa Italia. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο ξεκάθαρος άνθρωπος του αγώνα αφού χτύπησε δύο φορές το δίχτυ για να δώσει το πλεονέκτημα του Bianconeri για το δεύτερο σκέλος.

Μετά το παιχνίδι, οι οπαδοί του Ρονάλντο είχαν έναν άλλο λόγο να είναι ευχαριστημένοι. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αποφάσισε να μοιραστεί την αντίδραση του Κριστιανίνιο στον αγώνα. Στην πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος γιος του Κριστιάνο πήδηξε από χαρά και έπεσε στο έδαφος καθώς είδε τον πατέρα του να χτυπάει το δίχτυ από το σημείο πέναλτι.

Ο Cristianinho έχει επίσης βιώσει τη χαρά να σκοράρει ένα γκολ πολλές φορές για την ομάδα Under-9 της Γιουβέντους. Ως εκ τούτου, καθώς παρακολουθούμε τον νεαρό να παρακολουθεί στενά τα ταλέντα του πατέρα του, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε. Θα πάρει ο γιος του Ρονάλντο μερικές συμβουλές από τον σούπερ σταρ πατέρα του και να πάρει τη θέση του την επόμενη δεκαετία;

Αναχώρηση παρακάτω από την αντίδραση του Τζούνιορ στο 762ο γκολ σταδιοδρομίας του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Ίντερ στο Coppa Italia.