ΒΙΝΤΕΟ: Ο έφηβος Ρονάλντο πηγαίνει στο σχολείο σε μια τηλεοπτική εκπομπή

Μερικά σπάνια πλάνα δείχνουν έναν νεαρό Κριστιάνο Ρονάλντο ως φοιτητή σε μια εξαιρετικά δημοφιλή πορτογαλική κωμική σειρά.

Η εικόνα του Κριστιάνο Ρονάλντο, του καταπληκτικού ποδοσφαιριστή είναι πολύ γνωστή σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι οπαδοί συχνά αναρωτιούνται πώς ήταν ο Ρονάλντο πριν ανέβει στη φήμη. Στην πραγματικότητα, τα πλάνα από τις πρώτες μέρες των Πορτογάλων είναι αρκετά σπάνια, καθώς δεν υπήρχαν τόσες κάμερες όπως υπάρχουν σήμερα.

Παρ ‘όλα αυτά, μερικές φορές μας παρουσιάζονται με σπάνιες αναλαμπές της ζωής του Κριστιάνο ως έφηβος. Ο νεαρός επίδοξος ποδοσφαιριστής συχνά περιγράφηκε ως ένα παιχνιδιάρικο αλλά ήσυχο αγόρι. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρονάλντο δεν είχε κι ο ίδιος μια επαναστατική φάση.

Στην πραγματικότητα, είναι γνωστό στο κοινό ότι ο Κρις διώχθηκε από το σχολείο όταν ήταν 14, επειδή έριξε μια καρέκλα στο δάσκαλό του. Μετά το περιστατικό, ένας έφηβος Ρονάλντο ισχυρίστηκε ότι ο καθηγητής δεν σεβάστηκε αυτόν και την οικογένειά του απλά επειδή ήταν φτωχοί.

Όποια και αν είναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας παρουσίασε σε αυτό το σπάνιο κλιπ είναι αρκετά διαφορετικό. Σαφώς ενθουσιασμένος που είναι μια τόσο άγρια δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή, ο νεαρός παίκτης της ακαδημίας χαμογελάει και πηδάει πάνω κάτω με τους Sporting συμπαίκτες του. Ωστόσο, καθώς η «τάξη» εξελίσσεται Ρονάλντο στροφές ήσυχο και ντροπαλό. Στην πραγματικότητα, ο Κρις έδινε μεγάλη προσοχή στο ψεύτικο βιβλίο του παρά το γεγονός ότι ήταν απλά μια τηλεοπτική σειρά. Φαίνεται ότι ο νεαρός ξέχασε ότι δεν ήταν εκεί για να μάθει τίποτα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση από τις πρώτες ημέρες του Cristiano. Είναι ένα σπάνιο κλιπ όπου ο διάσημος ποδοσφαιριστής δεν ήταν το αστέρι της παράστασης, αν και τώρα σίγουρα είναι.